Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Σιμάνσκι της ΑΕΚ «ξέρανε» την Αγγλία στο 90+2’, άνετες νίκες για Ιταλία και Γερμανία (video)

Ο Σιμάνσκι της ΑΕΚ «ξέρανε» την Αγγλία στο 90+2’, άνετες νίκες για Ιταλία και Γερμανία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/9/2021 00:17
Η Πολωνία με γκολ του Σιμάνσκι της ΑΕΚ στο 90+2’ ισοφάρισε σε 1-1 την Αγγλία στην Βαρσοβία και έμεινε ζωντανή για την πρόκριση. Άνετες νίκες για Ιταλία και Γερμανία, έχασε έδαφος η Ελβετία.

Δεν είχε νικητή το ντέρμπι της Πολωνίας με την Αγγλία στην Βαρσοβία, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1.

Τα «τρία λιοντάρια» δεν έκαναν καλό παιχνίδι, απείλησαν ελάχιστα τους γηπεδούχους, αλλά πήραν το προβάδισμα με μακρινό σουτ του Κέιν στο 72ο λεπτό. Ήταν το 41ο γκολ του Άγγλου φορ με το εθνόσημο κι έτσι πέρασε στην 5η θέση των σκόρερ όλων των εποχών της Εθνικής Αγγλίας, προσπερνώντας τον Μίκαελ Όουεν.

Η Πολωνία πίεσε στα εναπομείναντα λεπτά για το γκολ της ισοφάρισης και το βρήκε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Λεβαντόφσκι έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο άσος της ΑΕΚ, Σιμάνσκι, που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς στο 68’, σκόραρε με κεφαλιά διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Ήταν το πρώτο του γκολ με την Εθνική ομάδα στην 6η συμμετοχή του με το εθνόσημο.

Η Αγγλία με νίκη θα είχε εξασφαλίσει ουσιαστικά από σήμερα την πρόκριση στα τελικά του Κατάρ. Αυτή ήταν η πρώτη της απώλεια αλλά παραμένει το μεγάλο φαβορί όντας στο +5 από την Πολωνία, η οποία παρά το βαθμό, υποχώρησε στην 3η θέση. Και αυτό διότι η Αλβανία κέρδισε άνετα με 5-0 το Σαν Μαρίνο εντός, έφτασε τους 12 βαθμούς και πέρασε στην 2η θέση και στο -4 από την κορυφή. Στο κόλπο για την 2η θέση μπαίνει και η Ουγγαρία μετά τη νίκη της με 2-1 επί της Ανδόρας στην Βουδαπέστη, αφού βρίσκεται μόλις στο -2 από την 2η θέση.




Διπλά κερδισμένη η Ισπανία


Η Ισπανία νίκησε με 2-0 το Κόσοβο στην Πρίστινα και σε συνδυασμό με την ήττα της Σουηδίας στην Αθήνα από την Εθνική Ελλάδας, ξέφυγε με +4 στην κορυφή, έχοντας δύο παιχνίδια λιγότερα από τους Σουηδούς.

Οι «φούριας ρόχας» προηγήθηκαν στο 32’ με τον Φορνάλς αλλά δεν «κλείδωσαν» το ματς και κινδύνευσαν σε δύο περιπτώσεις με την ισοφάριση. Αυτή δεν ήρθε και στο 90’ ο Φεράν Τόρες διαμόρφωσε το τελικό 2-0.



Πεντάρα η Ιταλία, έμεινε πίσω η Ελβετία


Η Ιταλία μετά από δύο «κολλητές» ισοπαλίες, διέλυσε με 5-0 την Λιθουανία στην έδρα της και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μετά από την κατάκτηση του Euro. Οι πρωταθλητές Ευρώπης «καθάρισαν» το ματς στο πρώτο μισάωρο πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ με τους Κιν (11’, 29’), Ούτκους (14’ αυτ.) και Ρασπαντόρι (24’), ενώ στο 54’ ο Ντι Λορέντζο διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Οι «ατζούρι» επέκτειναν το αήττητο ρεκόρ τους σε 37 αγώνες (28-9-0) και ξέφυγαν με +6 από την 2η Ελβετία, η οποία «κόλλησε» στο 0-0 με τη Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ.





3x3 με Φλικ η Γερμανία, γκέλαρε η Αρμενία


Άνετη επικράτηση για την Γερμανία, η οποία πέρασε με 4-0 από την έδρα της Ισλανδίας και έκανε το 3x3 με τον Χάνσι Φλικ στον πάγκο της. Γκνάμπρι (4’) και Ρούντιγκερ (24’) «καθάρισαν» το ματς από το πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη στον πίνακα των σκόρερ μπήκαν και οι Σανέ (56’), Βέρνερ (88’).

Η «νασιοναλμανσάφτ» ξέφυγε με +4 στην κορυφή του ομίλου, αφού η δεύτερη Αρμενία γκέλαρε, μένοντας στο 1-1 με το Λιχτενστάιν στο Γιερεβάν. Στο άλλο ματς του γκρουπ, Βόρεια Μακεδονία και Ρουμανία έμειναν στο 0-0 και προμηνύεται μεγάλη μάχη για την 2η θέση.





Ετοιμάζει βαλίτσες για Κατάρ το Βέλγιο, έχασε έδαφος η Ουαλία


Το Βέλγιο παρά την απουσία του Λουκάκου, κέρδισε με 1-0 την Λευκορωσία στο Καζάν χάρη σε γκολ του Πράετ και ετοιμάζει βαλίτσες για Κατάρ, όντας στο +9 από την 2η Τσεχία με ένα ματς λιγότερο.

Στο άλλο ματς, η Ουαλία «κόλλησε» στο 0-0 με την Εσθονία στην έδρα της και έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει την Τσεχία (είχε ρεπό) στην 2η θέση.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.