Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παραιτήθηκε από τη Σουίντον ο Ντι Κάνιο

Παραιτήθηκε από τη Σουίντον ο Ντι Κάνιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/2/2013 00:29
Παρελθόν από την Σουίντον αποτελεί ο Πάολο Ντι Κάνιο ο οποίος με επίσημη δήλωση του ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον πάγκο του συλλόγου.

Ο ιδιόρρυθμος Ιταλός τεχνικός έκανε γνωστό ότι είχε υποβάλει την παραίτηση του από τις 12 του μηνός καθώς είχε έρθει σε ρήξη με τους ανθρώπους του συλλόγου, κυρίως λόγω της πώλησης του Ματ Ρίτσι την χειμερινή μεταγραφική περίοδο χωρίς να ληφθεί υπόψη η γνώμη του.

Ωστόσο ο «Κάνιο» περίμενε την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος καθώς είχε δώσει τα χέρια με τους υποψήφιους αγοραστές ώστε να παραμείνει στην ομάδα, ωστόσο η έγκριση για την πώληση της Σουίντον δεν ήρθε ποτέ σύμφωνα με την προσωπική του ανακοίνωση, με αποτέλεσμα η παραίτηση του να πάρει επίσημη μορφή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αποχώρησης του Ντι Κάνιο από τη Σουίντον:


«Με μεγάλη μου λύπη έχω να σας κάνω την παρακάτω ανακοίνωση: Την προηγούμενη Τρίτη, στις 12 του μηνός, υπέβαλα επίσημα την παραίτησή μου από την τεχνική ηγεσία της Σουίντον.

Σε προηγούμενη συνέντευξη Τύπου που είχα παραχωρήσει την 1η του μηνάς, είχα αναφέρει ότι μετά και την πώληση του Ματ Ρίτσι για την οποία δεν με ρώτησε κανείς, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να παραιτηθώ.

Όπως είχα αναφέρει πολλάκις, υπήρξαν υποσχέσεις που δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ από τη διοίκηση. Παρά τα προβλήματα που παρουσιάζονταν, εγώ συνέχιζα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου και να καθοδηγώ τη Σουίντον. Πέρυσι ανεβήκαμε στη Λιγκ 1 κατακτώντας το πρωτάθλημα και τη φετινή χρονιά ήμασταν μία από τις ομάδες που θα πάλευαν με αξιώσεις για την άνοδο στη Τσάμπιονσιπ.

Όταν υπέβαλα την παραίτησή μου, δεν ήθελα να τη δημοσιοποιήσω ούτε να αποχωρήσω άμεσα. Δεν ήθελα να διαταράξω τις διαπραγματεύσεις της διοίκησης με τους ενδιαφερόμενους αγοραστές του συλλόγου. Ήθελα να ακούσω το πλάνο που θα μου παρουσίαζαν τα νέα αφεντικά.

Έπειτα από συζητήσεις που έγιναν, οι εκπρόσωποι μου έκαναν πρόταση που θα με έβρισκε στον πάγκο της ομάδας τουλάχιστον μέχρι το φινάλε της σεζόν, ίσως και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η πρόταση ουσιαστικά άφηνε σε δεύτερη μοίρα τις υποχρεώσεις της ομάδας προς το πρόσωπο μου, έχοντας στόχο την σωτηρία της Σουίντον. Οι νέοι ιδιοκτήτες εμφανίστηκαν πολύ χαρούμενοι και δέχτηκαν να παραμείνω με αυτούς τους όρους που είχε προτείνει η πλευρά μου.

Αποφασίσαμε να συνεχίσω στο πόστο μου και η ημερομηνία της έγκρισης της αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος είχε οριστεί στις 5π.μ της Δευτέρας, 18 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, η έγκριση αυτή δεν ήρθε ποτέ και μέχρι στιγμής δεν έχω καμία επικοινωνία με τους νέους ιδιοκτήτες. Επομένως η συμφωνία που συνάψαμε δεν ισχύει και η παραίτησή μου παίρνει επίσημη μορφή.

Ήθελα να τα πω όλα αυτά παρά να ευχαριστήσω όλους με όσους συνεργάστηκα όλο αυτό το διάστημα στην Σουίντον. Όλοι, από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο, ήταν άψογοι επαγγελματίες. Ευχαριστώ επίσης και τους οπαδούς της ομάδας για την εκπληκτική στήριξη που μας πρόσφεραν και εύχομαι να συνεχίσουν να προσφέρουν στον σύλλογο. Εύχομαι ότι καλύτερο για το μέλλον στους φίλους της Σουίντον, τους παίκτες και το τεχνικό τιμ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.