Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Κολοβός και Αθανασιάδης στους ομίλους με την Σέριφ, Σαχτάρ και Σάλτσμπουργκ την ακολούθησαν (videos)

Τσάμπιονς Λιγκ: Κολοβός και Αθανασιάδης στους ομίλους με την Σέριφ, Σαχτάρ και Σάλτσμπουργκ την ακολούθησαν (videos)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
26/8/2021 00:35
Η Σερίφ Τιρασπόλ των Κολοβού και Αθανασιάδη πήρε την πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μετά την ισοπαλία (0-0) στην έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η Σάλτζμπουργκ διπλασίασε τις νίκες της επί της Μπρόντμπι (2-1), αλλά στο πιο εντυπωσιακό παιχνίδι της βραδιάς η Σαχτάρ προκρίθηκε έναντι της Μονακό (2-2 παρ. 1-2 κ.δ).

H Μονακό ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα από την Σαχτάρ, έχασε πολλές ευκαιρίες και μπορούμε να πούμε πως δικαιούταν κάτι παραπάνω.Η ομάδα του πριγκιπάτου ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, προηγήθηκε με σουτ του Μπεν Γέντερ στο 18' και είκοσι λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης από κοντινή απόσταση έκανε το 2-0. Η Μονακό είχε σκορ πρόκρισης, ήταν ανώτερη και σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες στην επανάληψη για να πετύχει και άλλο τέρμα.

Η Σαχτάρ ανέβασε την απόδοση της και έψαξε το γκολ που θα έστελνε το παιχνίδι στην παράταση και τελικά το βρήκε με μία αλλαγή του Ντε Τζέρμπι, τον Μάρλον. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και πάλι αλλά δεν βρήκαν τέρμα και έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στον επιπλέον χρόνο. Εκεί ένα απίθανο αυτογκόλ του Αγκιλάρ στο 113', έδωσε στην Σαχτάρ σκορ πρόκρισης το οποίο και κράτησε ως το τέλος.



Στην Κροατία η Σέριφ έπρεπε να υπερασπιστεί το υπέρ της 3-0 για να πάρει την πρόκριση στους ομίλους και τα κατάφερε. Αθανασιάδης και Κολοβός ήταν βασικοί και μάλιστα ο πρώτος κράτησε για άλλη μία φορά απαραβίαστη την εστία του, με το 0-0 να στέλνει τους Μολδαβούς στα «αστέρια» για πρώτη φορά στην ιστορία τους.



Στο τρίτο παιχνίδι της βραδιάς η Σάλτσμπουργκ πήρε και 2η νίκη επί της Μπρόντμπι και πανηγυρίζει για άλλη μία φορά την παρουσία της σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ. Από νωρίς φρόντισε να δείξει ποιος είναι το αφεντικό καθώς στο 4' ο Σέσκο με ωραίο γκολ έκανε το 1-0, για να έρθει στο 10΄ο Άρονσον να κάνει να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, μετά από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα. Οι Δανοί το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Μάκσοε στο 62'.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.