Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τόμιτς: «Στόχος μας η πρόκριση, μπορούμε να ανταγωνιστούμε τον ΠΑΟΚ»

Τόμιτς: «Στόχος μας η πρόκριση, μπορούμε να ανταγωνιστούμε τον ΠΑΟΚ»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
25/8/2021 20:05
Ο προπονητής της Ριέκα Γκόραν Τόμιτς μίλησε για τον επαναληπτικό αγώνα των πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ απέναντι στον ΠΑΟΚ (26/8, 21.00).

Η ισοπαλία (1-1) του πρώτου αγώνα στην Τούμπα έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς μεταξύ των «ασπρόμαυρων» και της ομάδας της Κροατίας.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης ο τεχνικός της Ριέκα εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Στόχος μας είναι να πάρουμε την πρόκριση στους ομίλους. Η κατάσταση στην ομάδα είναι εξαιρετική. Ανυπομονούμε για τη ρεβάνς. Ελπίζω ότι με τη βοήθεια του κοινού μας θα πετύχουμε την πρόκριση. Νομίζω ότι μάθαμε από τα λάθη του πρώτου παιχνιδιού. Με λίγη τύχη, ελπίζω ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας.

Είδαμε στην Ελλάδα ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα που της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι μπορούμε να τους ανταγωνιστούμε. Αύριο (26/8) θα παίξουμε στο γήπεδό μας και με την υποστήριξη των φιλάθλων, αλλά και με περισσότερο κουράγιο και αυτοπεποίθηση μπορούμε να πετύχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Ξεκουράσαμε πέντε - έξι παίκτες στα τελευταία παιχνίδια. Δεν υπάρχει κούραση από την πλευρά μας. Θα είμαστε όσο πιο φρέσκοι μπορούμε. Δεν υπάρχει κούραση για τέτοια παιχνίδια.

Η ενέργεια που έχουμε είναι σημαντική. Μέχρι στιγμής, αυτή η ομάδα έχει δείξει ότι είμαστε ενωμένοι ακόμα κι ότι όταν δυσκολευόμαστε. Πιστεύουμε βαθιά σε αυτήν την ομάδα, έχουμε τη σωστή ενέργεια και σίγουρα οι παίκτες θα δώσουν το μέγιστο τους αύριο και ελπίζω να είναι αρκετό για να περάσει».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.