Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόνφερενς Λιγκ: Με Ριέκα ή Χιμπέρνιαν ο ΠΑΟΚ αν προκριθεί στα πλει-οφ

Κόνφερενς Λιγκ: Με Ριέκα ή Χιμπέρνιαν ο ΠΑΟΚ αν προκριθεί στα πλει-οφ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/8/2021 15:14
Την Ριέκα από την Κροατία ή την Χιμπέρνιαν από την Σκωτία θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στα πλει-οφ του Κόνφερενς Λιγκ εφόσον περάσει το εμπόδιο της Μποέμιανς.

Από την Κροατία ή την Σκωτία θα είναι το τελευταίο εμπόδιο του ΠΑΟΚ για να μπει στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Συγκεκριμένα, εάν ο «Δικέφαλος του Βορρά» προκριθεί απέναντι στην ιρλανδική Μποέμιανς θα παίξει στα πλει-οφ της νεοσύστατης διοργάνωσης με τον νικητή του ζευγαριού Ριέκα (Κροατία) – Χιμπέρνιαν (Σκωτία).

Πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν έρθει αντιμέτωπες με ελληνικές ομάδες την τελευταία πενταετία, αφού η Ριέκα αντιμετώπισε Ολυμπιακό και ΑΕΚ τη σεζόν 2017-18 σε προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ και ομίλους Γιουρόπα Λιγκ αντίστοιχα, ενώ η Χιμπέρνιαν έπαιξε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης τη σεζόν 2018-19 για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Εάν ο ΠΑΟΚ προκριθεί επί της Μποέμιανς θα δώσει το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα στις 19 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς θα γίνει μια εβδομάδα μετά (26/8) σε Κροατία ή Σκωτία.

Η Ριέκα έχει δώσει ήδη τρία παιχνίδια στο κροατικό πρωτάθλημα και βρίσκεται στην κορυφή με 7 βαθμούς (2-1-0). Στον 2ο προκριματικό γύρο απέκλεισε με δύο νίκες την Γκζίρα από την Μάλτα (1-0 εντός, 2-0 εκτός).

Από την άλλη, η Χιμπέρνιαν τερμάτισε στην 3η θέση στο περσινό σκωτσέζικο πρωτάθλημα, πίσω μόνο από Ρέιντζερς και Σέλτικ. Την Κυριακή (1/8) μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, νικώντας με 3-2 την Μάδεργουελ εκτός έδρας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.