Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πετρούνιας: «Θα τα πούμε στο Παρίσι, η καριέρα κλείνει μόνο με χρυσό!» (video)

Πετρούνιας: «Θα τα πούμε στο Παρίσι, η καριέρα κλείνει μόνο με χρυσό!» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/8/2021 12:47
Ο Λευτέρης Πετρούνιας δήλωσε ότι το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο του άφησε γλυκόπικρη γεύση και έδωσε ραντεβού για τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι αφού όπως δήλωσε «δεν κλείνει η καριέρα με τρίτη θέση, μόνο με πρώτη».

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό των κρίκων, ανεβαίνοντας για δεύτερη διαδοχική φορά στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Μετά την απονομή, ο «άρχοντας των κρίκων» δήλωσε ευτυχισμένος για το γεγονός πως ανέβηκε στο βάθρο μετά από τόσες δυσκολίες και ανανέωσε το ραντεβού για τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι, εκεί όπου τόνισε έχει μοναδικό στόχο το χρυσό μετάλλιο.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα πρώτα από όλα και στις κόρες μου Αισθάνομαι πάρα πολύ γεμάτος, ήταν ένας εξαιρετικός τελικός, ένας πάρα πολύ δύσκολος τελικός. Η διαχείριση του ήταν τρομακτικά δύσκολη. Είναι πολύ ανάμεικτα τα συναισθήματα. Είμαι πολύ γεμάτος, πολύ ευτυχισμένος που είμαι ξανά στα μετάλλια σε Ολυμπιακούς αγώνες μετά από πανδημίες, χειρουργεία και όσα έχω περάσει. Παρόλα αυτά έχω μια γλυκόπικρη γεύση, γιατί μου αρέσει να κερδίζω, δεν μου αρέσει να έχω 2η-3η θέση. Να είστε σίγουροι ότι θα κάνω τα πάντα για να την ξανακερδίσω.

Νιώθω δικαίωση γι’ αυτό το μετάλλιο. Ότι καλώς συνέχισαν να πιστεύουν όσοι πίστευαν σε μένα και με στηρίζανε σε όλες τις δύσκολες στιγμές. Και απάντηση σε όσους πίστευαν ότι μετά το χειρουργείο δεν θα κατάφερνα να επιστρέψω.

Μαμά, τα κατάφερα! Θέλω να ευχαριστήσω τη σύζυγό μου, τη Βασιλική που είναι εδώ, τον γιατρό μου, κ. Παξινό, και τον προπονητή μου, τον κ. Ράφτη. Θα τα πούμε στο Παρίσι, δεν κλείνει η καριέρα με τρίτη θέση, πρέπει να κλείσει με πρώτη», ήταν τα λόγια του.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.