Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Απέκλεισε την Άρσεναλ η Τσέλσι, με «τεσσάρα» στους «8» η Γιουνάιτεντ

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Απέκλεισε την Άρσεναλ η Τσέλσι, με «τεσσάρα» στους «8» η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/10/2013 23:45
Με γκολ των Αθπιλικουέτα και Μάτα, η Τσέλσι επικράτησε με 2-0 της Άρσεναλ μέσα στο «Έμιρειτς» και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ. Στους «8» και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν έφτανε ο Καραγκούνης στη Φούλαμ.

Δύο ημέρες μετά τη νίκη στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι, η Τσέλσι πήρε νέα σπουδαία νίκη, επικρατώντας με 2-0 της Άρσεναλ στο «Έμιρειτς», με αποτέλεσμα να πάρει το εισιτήριο για τους «8» του Λιγκ Καπ.

Με τους δύο προπονητές να ξεκουράζουν αρκετούς από τους βασικούς τους παίκτες, το παιχνίδι δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, με την Τσέλσι να παίρνει προβάδισμα στο 25' με τον Αθπιλικουέτα, έπειτα από τραγικό λάθος του Τζέκινσον.

Στη συνέχεια η Άρσεναλ προσπάθησε να απαντήσει χωρίς αποτέλεσμα, με τον Βενγκέρ να ρίχνει στο δεύτερο μέρος τον Οζίλ θέλοντας να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του.

Ωστόσο ο Γερμανός δεν μπόρεσε να βοηθήσει τους γηπεδούχους, και τελικά ο Ματά με ωραίο σουτ στο 66’, διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Στους «8» η Γιουνάιτεντ, δεν έφτανε ο Καραγκούνης στη Φούλαμ


Λιγκ Καπ Αγγλίας: Απέκλεισε την Άρσεναλ η Τσέλσι, με «τεσσάρα» στους «8» η Γιουνάιτεντ
Με τον Τσιτσαρίτο να πετυχαίνει δύο γκολ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 4-0 της Νόριτς και πήρε άνετα την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Ο Μεξικανός επιθετικός εκμεταλλεύτηκε την απουσία των Φαν Πέρσι και Ρούνεϊ και με δύο γκολ (20’ πεν., 55’) έδειξε στον Μόγιες πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Το 3-0 έκανε στο 88’ ο Τζόουνς, ενώ στις καθυστερήσεις ο Φάμπιο διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση από τον Γιανουζάι, ο οποίος κέρδισε το πέναλτι από το οποίο προήρθε το 1-0 των γηπεδούχων.

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Απέκλεισε την Άρσεναλ η Τσέλσι, με «τεσσάρα» στους «8» η Γιουνάιτεντ
Από την άλλη, τον αποκλεισμό γνώρισε η Φούλαμ η οποία ηττήθηκε με 4-3 από την Λέστερ, με τον Καραγκούνη να ισοφαρίζει προσωρινά σε 3-3 στο 87’ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ.

Οι «κότατζερς» πήραν προβάδισμα στο 18’ με γκολ του Ρονταλέγκα, ωστόσο η Λέστερ γύρισε… τούμπα το ματς μέσα σε 4 λεπτά με τους Μόργκαν (41’) και Γουντ (45’), ενώ ο Μίκελ «έγραψε» στο 53’ το 3-1.

Ο Ρονταλέγκα στο 54’ μείωσε σε 3-2 για τη Φούλαμ, ενώ ο Καραγκούνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 87’ ισοφάρισε σε 3-3.

Ωστόσο το γκολ του Έλληνα άσου δεν ήταν αρκετό για να στείλει το παιχνίδι στην παράταση, καθώς στην επόμενη φάση, ο Ντάιερ διαμόρφωσε το τελικό 4-3 για την ομάδα της Τσάμπιονσιπ.

Την πρόκριση πήρε και η Γουέστ Χαμ, η οποία κέρδισε με 2-0 την Μπέρνλι, ενώ η Στόουκ απέκλεισε στα πέναλτι (4-2) την Μπέρμιγχαμ, μετά το τελικό 4-4 ύστερα από 120 λεπτά παιχνιδιού (3-3 κ.δ).

Τα αποτελέσματα της φάσης των «16»:


Τρίτη

Λέστερ - Φούλαμ 4-3

Μπέρμιγχαμ - Στόουκ 4-4 (3-3 κ.δ, 2-4 πέναλτι)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νόριτς 4-0

Μπέρνλι - Γουέστ Χαμ 0-2

Άρσεναλ - Τσέλσι 0-2

Τετάρτη

Τότεναμ - Χαλ (21:45)

Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Σίτι

6 Νοεμβρίου

Σάντερλαντ - Σαουθάμπτον (21:45)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.