Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στον τελικό του μονό σκιφ με τον καλύτερο χρόνο ο Ντούσκος! (video)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στον τελικό του μονό σκιφ με τον καλύτερο χρόνο ο Ντούσκος! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/7/2021 15:46
Ο Στέφανος Ντούσκος πραγματοποίησε εξαιρετική κούρσα στον 2ο ημιτελικό του μονό σκιφ ανδρών και προκρίθηκε με τον καλύτερο χρόνο στον τελικό του αγωνίσματος.

Εκπληκτική εμφάνιση από τον Στέφανο Ντούσκο στον ημιτελικό του μονού σκιφ. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε την πρώτη θέση με 6:41.61 και προκρίθηκε στον τελικό με τον καλύτερο χρόνο και από τις δύο σειρές των ημιτελικών.

Στην δεύτερη θέση που έδωσε την πρόκριση στον τελικό ήταν ο Δανός, Σβέρι Νίλσεν με 6:44.00, ενώ τρίτος ήταν ο Ρώσος, Αλεξάντερ Βιαζόβκιν με 6:44.56.



«Από τις καλύτερες κούρσες της καριέρας μου»


Μετά την πρόκριση στον τελικό, ο Ντούσκος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του, κάνοντας λόγο για μια ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα:

Έκανα μία από τις καλύτερες κούρσες της ζωής μου. Έτσι ήταν σχεδιασμένο, έτσι βγήκε! Το πρώτο μεγάλο μου όνειρο έγινε πραγματικότητα. Το ήθελα πάρα πολύ. Τώρα θέλω να διεκδικήσω ένα μετάλλιο και θα το παλέψω. Ευχαριστώ όλους όσοι ήταν δίπλα μου. Την οικογένειά μου, την εθνική ομάδα, τον έφορο εθνικών ομάδων Βασίλη Πολύμερο, τον προπονητή μου Τζιάνι Ποστιλιόνε που με βοήθησε και με έφτασε εδώ που με έφτασε, την Ομοσπονδία, τον σύλλογο μου, τον ΝΟ Ιωαννίνων που δε θα είχα ξεκινήσει την ενασχόληση με την κωπηλασία αν δεν ήταν αυτός, τον γιατρό και τον χορηγό μου.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.