Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Άγγιξε» τη νίκη η Εθνική, 6-6 με την Ιταλία (video)

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Άγγιξε» τη νίκη η Εθνική, 6-6 με την Ιταλία (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
27/7/2021 12:44
Η Εθνική ομάδα πόλο έφτασε κοντά σε μία ακόμα σπουδαία νίκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες καθώς βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 6-2 απέναντι στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία, η οποία όμως στο τέλος κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε κάνει αίσθηση στο πρώτο παιχνίδι καθώς είχε επιβληθεί με 10-9 της Ουγγαρίας και το ίδιο πήγε να κάνει και τώρα. Παίζοντας τρομερή άμυνα βρέθηκε να προηγείται στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου με 6-2 αλλά στο 4ο δεκάλεπτο οι Ιταλοί με ένα επιμέρους σκορ 4-0 μπόρεσαν και έφεραν το παιχνίδι στα ίσια.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τις δύο ομάδες να βρίσκονται ισόπαλες στο σκορ με 2-2, αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο η Εθνική ήταν φανταστική πέτυχε τέσσερα γκολ χωρίς να δεχτεί κανένα και πήγε στο τέλος με φανερό προβάδισμα για την νίκη.

Εκεί όμως η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία έδειξε την ποιότητα της και με μία αντεπίθεση κατάφερε να ισοφαρίσει στο 1.09 πριν το τέλος και έτσι οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό. Την Πέμπτη (29/7) η Ελλάδα αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα Ιαπωνία για την 3η αγωνιστική.


Τα οχτάλεπτα: 1-1, 1-1, 0-4, 4-0.

Ιταλία (Καμπάνια): Ντελ Λούγκο, Ντι Φλούβιο, Λουόνγκο 1, Φιλιόλι 2, Πρεσιούτι, Βελότο, Ρενζούτο, Εστενίκε 1, Φιγκάρι, Μποντέγκας, Αϊκάρντι 1, Ντόλτσε.

Ελλάδα(Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης, Καπότσης 1, Φουντούλης, Παπαναστασίου 1, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γκιουβέτσης, Βλαχόπουλος 1.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.