Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Στον «αέρα» η σέντρα της νέας σεζόν, δεν εγκρίθηκε η προκήρυξη

Super League Interwetten: Στον «αέρα» η σέντρα της νέας σεζόν, δεν εγκρίθηκε η προκήρυξη

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
26/7/2021 15:53
Η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος της Super League Interwetten δεν εγκρίθηκε ούτε τη Δευτέρα (26/7) λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν με την τηλεοπτική «στέγη» των ομάδων και πλέον ουδείς μπορεί να ξέρει με σιγουριά πότε θα αρχίσει η σεζόν.

Σε άλυτο πρόβλημα έχει εξελιχθεί η έγκριση της προκήρυξης του καινούριου πρωταθλήματος της Super League Interwetten. Εξαιτίας του μπλεξίματος που υπάρχει με τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων και με δεδομένο ότι κάποιες από αυτές παραμένουν ακόμα «άστεγες», με ψήφους 7-6 δεν εγκρίθηκε η προκήρυξη.

Αυτό σημαίνει ότι παίρνει παράταση η έναρξη της νέας σεζόν, αν και η κλήρωση που είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Δευτέρας (26/7), θα γίνει κανονικά.

Όσον αφορά την ψηφοφορία, κατά ψήφισαν ο ΠΑΟΚ, ο Ιωνικός, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Βόλος, ο Παναιτωλικός ο Απόλλων Σμύρνης και η Λαμία.

Υπέρ ψήφισαν ο Ολυμπιακός, ο ΟΦΗ, ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ατρόμητος, όλοι τους έχουν συμβόλαιο με τη Nova, ενώ θετική ήταν η ψήφος τόσο του Παναθηναϊκού όσο και της ΑΕΚ. Και οι δύο εκτός απροόπτου θα ολοκληρώσουν τη συμφωνία τους με την Cosmote TV.

Ο Άρης δεν πήρε θέση επί του θέματος καθώς απουσίαζε, έχοντας πάντως συμβόλαιο με τη Nova. Το βέβαιο είναι ότι όλα αυτά συνηγορούν πως η σέντρα της νέας σεζόν θα καθυστερήσει.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.