Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Γλίτωσε την ήττα στο 90+4’ η Παρί, επέστρεψε στην κορυφή η Μονακό

Σαμπιονά: Γλίτωσε την ήττα στο 90+4’ η Παρί, επέστρεψε στην κορυφή η Μονακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/10/2013 01:09
Με γκολ του Ματουιντί στο 90+4’, η Παρί Σεν Ζερμέν απέφυγε την ήττα στην έδρα της Σεντ Ετιέν, με τον Γάλλο άσο να διαμορφώνει το τελικό 2-2, με αποτέλεσμα οι πρωτευουσιάνοι να αποκτήσουν ξανά συγκάτοικο στην κορυφή την Μονακό, που κέρδισε νωρίτερα με 2-1 την Λιόν.

Με γκολ των Καβάνι και Ματουιντί, η Παρί κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 απέναντι στη Σεντ Ετιέν και να φύγει με την ισοπαλία, 2-2 από την έδρα των «στεφανουά».

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Κουργκνέ (18’) και Χαμουμά (51’) και όλα έδειχναν πως θα έπαιρναν μια μεγάλη νίκη κόντρα στους πρωταθλητές.

Ωστόσο η αποβολή του Λεμόν στο 59’ με δεύτερη κίτρινη άλλαξε τις ισορροπίες, καθώς η Παρί εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 68’ μείωσε το σκορ με τον Καβάνι.

Εν τέλει, στις καθυστερήσεις του ματς, ο Ματουιντί έκανε την σέντρα στην περιοχή, ο Ρουφιέ έχοντας μπροστά του τον Καβάνι, ξεγελάστηκε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του για το τελικό 2-2.

Νίκησε τη Λιόν η Μονακό


Σαμπιονά: Γλίτωσε την ήττα στο 90+4’ η Παρί, επέστρεψε στην κορυφή η Μονακό
Η ισοπαλία της Παρί, επέτρεψε στην Μονακό να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς οι Μονεγάσκοι επέστρεψαν στις νίκες, επικρατώντας με 2-1 της Λιόν και πλέον ισοβαθμούν με τους «πρωτευουσιάνους» στην 1η θέση.

Το σκορ άνοιξε ο Ομπαντί στο 28’ με δυνατό σουτ, ενώ στο 36’ ο Φαλκάο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, φτάνοντας τα 8 γκολ στο πρωτάθλημα.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με την Λιόν να βρίσκει την ευκαιρία να μειώσει στο 62’ με τον Γκομίς για το τελικό 2-1, καθώς στη συνέχεια δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Μπορντό κέρδισε με 2-0 την Μονπελιέ και την προσπέρασε, «σκαρφαλώνοντας» στην 13η θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.