Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Λεύκη» ισοπαλία στη λασπομαχία του ΟΑΚΑ

Σούπερ Λιγκ: «Λεύκη» ισοπαλία στη λασπομαχία του ΟΑΚΑ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/2/2013 22:19
Στο μηδέν έμειναν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι... πραγματική λασπομαχία καθώς η καταρρακτώδη βροχή είχε κάνει αρκετά βαρύ τον αγωνιστικό χώρο.

Οι «δικέφαλοι» έψαξαν κυρίως στο πρώτο μέρος το γκολ, με την ΑΕΚ να χάνει μεγάλη ευκαιρία με δοκάρι του Πετρόπουλου στο 6’ και τον ΠΑΟΚ να ισορροπεί την κατάσταση στην συνέχεια, ωστόσο όσο δεν έμπαινε το γκολ, αμφότεροι έπαιξαν με κύριο μέλημα τα μετόπισθεν

Το ματς:


Αρκετά δυνατά μπήκε στο πρώτο μέρος η ΑΕΚ, με τον Φέτση να αστοχεί με κεφαλιά από κοντά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου λεπτού, ενώ στο 6’ ο Πετρόπουλος σημάδεψε με το κεφάλι το οριζόντιο δοκάρι του Ιτάνζ.

Στη συνέχεια ωστόσο ο ΠΑΟΚ βρήκε τα πατήματα του και βγήκε μπροστά, με τους Λάζαρ και Σαλπιγγίδη να μην αξιοποιούν τις «γλυκές» σέντρες του Λίνο προς την εστία της «Ένωσης».

Ο ρυθμός των δύο ομάδων έπεσε αισθητά στην συνέχεια, με την ΑΕΚ να διαμαρτύρεται έντονα στο 32’ για δεύτερη κίτρινη στον Κάτσε ο οποίος ανέτρεψε στον Φέτση στο κέντρο του γηπέδου.

Η βροχή όσο και οι φωνές των οπαδών της ΑΕΚ δεν σταματούσαν, ωστόσο ο αγωνιστικός χώρος είχε γίνει αρκετά βαρύς στο δεύτερο μέρος με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μετατραπεί σε… λασπομαχία με έλλειψη καλών φάσεων.

Μία από αυτές ήταν του σουτ του Λάζαρ στο 68’, με τον Κωνσταντόπουλο να αποκρούει εντυπωσιακά, ενώ στην συνέχεια του αγώνα η ΑΕΚ πίεσε περισσότερο για κάποιο γκολ, χωρίς όμως αποτέλεσμα, με τις δύο ομάδες να αποχωρούν με την ισοπαλία η οποία δεν δυσαρέστησε κανέναν.

Οι συνθέσεις


ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Τσουμάγκας, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Βλάχος, Μητρόπουλος, Φέτσης, Αναστασόπουλος (64’ Καραλής), Γκερέιρο (80’ Παυλής), Φούντας, Πετρόπουλος

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Λίνο, Σίλντεφελντ, Κατσουράνης, Κωνσταντινίδης (74’ Έτο), Κάτσε (46’ Κουμάλο), Λάζαρ, Ρομπέρ (82’ Πέλκας), Λόρενς, Καμαρά, Σαλπιγγίδης

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.