Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γαλλία: Υποβιβάζονται Μπορντό και Ανζέ, στις 12 Ιουλίου η οριστική απόφαση

Γαλλία: Υποβιβάζονται Μπορντό και Ανζέ, στις 12 Ιουλίου η οριστική απόφαση

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
2/7/2021 19:53
Μπορντό και Ανζέ αντιμετωπίζουν πλέον κατάματα την περίπτωση του υποβιβασμού καθώς το D.N.C.G ( οργανισμός που είναι υπεύθυνος για την παρακολούθηση και την εποπτεία των λογαριασμών των ποδοσφαιρικών συλλόγων επαγγελματικών ενώσεων στη Γαλλία) αποφάσισε πως οι δύο ομάδες πρέπει να «πέσουν» στην δεύτερη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα τα οικονομικά προβλήματα στην Μπορντό έχουν κάνει εδώ και καιρό την εμφάνιση τους, με τον σύλλογο να προσπαθεί να αλλάξει χέρια. Οι τωρινοί ιδιοκτήτες έχουν κάνει πίσω και έχουν αφήσει την ομάδα υπό την επίβλεψη του Εμπορικού Δικαστηρίου, όμως ο Ζεράλντ Λόπες, επιχειρηματίας από το Λουξεμβούργο, περιμένει να αποκτήσει τις μετοχές. Ο ίδιος ελπίζει ότι η απόφαση θα ανατραπεί μόλις η ομάδα περάσει στα χέρια του αν και στις 12 Ιουλίου θα βγει η απόφαση της έφεσης.

Από την άλλη η Ανζέ βρίσκεται αντιμέτωπη με τον υποβιβασμό της καθώς στον φάκελο που κατέθεσε έλειπε ένα σημαντικό έγγραφο. «Ακολουθούνται οι τυπικές διαδικασίες και δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούμε», τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας Σαϊντ Σαμπάν και στην Ανζέ περιμένουν επίσης την Δευτέρα 12 Ιουλίου όταν θα εκδικαστεί και η δική τους έφεση.

Προβλήματα αντιμετωπίζουν και η Μαρσέιγ με την Ναντ. Ο σύλλογος της Μασσαλίας θα βρίσκεται υπό την οικονομική επίβλεψη του D.N.C.G, ενώ η Ναντ δεν μπορεί να προχωρήσει σε δαπανηρές μεταγραφές και θα χρειαστεί να μειώσει και το σύνολο των μισθών της τη νέα περιόδο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.