Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Copa America: Νίκη στις καθυστερήσεις για την Βραζιλία, βήμα πρόκρισης το Περού (video)

Copa America: Νίκη στις καθυστερήσεις για την Βραζιλία, βήμα πρόκρισης το Περού (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
24/6/2021 10:28
Η Βραζιλία δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στην Κολομβία, βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά με ένα γκολ του Καζεμίρο στο 90'+10' πήρε τη νίκη με 2-1 και μαζί την 1η θέση του ομίλου. Δικαιολογημένα παράπονα από την διαιτησία έχουν οι «καφετέρος» καθώς το γκολ της ισοφάρισης δεν έπρεπε να μετρήσει.

Στο άλλο παιχνίδι Περού και Εκουαδόρ ήρθαν ισόπαλα με 2-2 και κρατάνε την τύχη στα χέρια τους για την πρόκριση. Το Περού βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο πρώτο μέρος αλλά έφτασε στην ισοφάριση στην επανάληψη.

Η Κολομβία άνοιξε το σκορ στο 10' με ένα εκπληκτικό γκολ του Λουίς Ντίαζ. Ο Κουαδράδο έκανε την σέντρα από τα δεξιά και ο μέσος της Πόρτο με ένα φανταστικό ανάποδο γυριστό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Βέβερτον. Το τέρμα αυτό αποσυντόνισε τους Βραζιλιάνους που πήραν τον έλεγχο του αγώνα αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν αξιόλογη ευκαιρία. Στην επανάληψη ο Νεϊμάρ έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση όταν στο 66' πέρασε και τον Οσπίνα αλλά από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στο δοκάρι αλλά στο 78' ήρθε η ισοφάριση.

Ο Νεϊμάρ έκανε την πάσα, η μπάλα βρήκε πάνω στον διαιτητή της αναμέτρησης ο οποίος όμως δεν διέκοψε το παιχνίδι ως όφειλε αλλά άφησε κάτι σαν πλεονέκτημα στην σελεσάο και στην συνέχεια της φάσης ο Φιρμίνο με κεφαλιά ισοφάρισε. Παρά τις διαμαρτυρίες των Κολομβιανών το γκολ μέτρησε κανονικά και στην τελευταία ουσιαστικά φάση του αγώνα ο Καζεμίρο με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Νεϊμάρ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.



Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου το Εκουαδόρ άνοιξε το σκορ στο 23' όταν ο Εστουπινιάν έκανε την σέντρα από τα αριστερά και ο Τάπια άθελα του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου μάλιστα ο Πρεσιάδο έπειτα από φάουλ του Ντίαζ πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με προβολή έκανε το 2-0.

Το προβάδισμα αυτό βέβαια δεν κράτησε για πολύ στην επανάληψη καθώς στο 49' ο Λαπαντούλα με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1 και πέντε λεπτά μετά ο σκόρερ έφυγε ωραία στην αντεπίθεση, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Καρίγιο και αυτός έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Στη συνέχεια το Εκουαδόρ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ξαναπάρει το προβάδισμα και στο 91' ήταν η σειρά του Περού να σπαταλήσει το δικό του τετ α τετ.

Με αυτά τα αποτελέσματα η Βραζιλία κλείδωσε την πρώτη θέση του ομίλου, την ώρα που το Περού αρκεί να μην χάσει από την Βενεζουέλα την τελευταία αγωνιστική για να πάρει την πρόκριση. Από την άλλη το Εκουαδόρ θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Βενεζουέλα για να περάσει και αυτό στην επόμενη φάση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.