Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Καμπάνα» μίας αγωνιστικής στον Αρναούτοβιτς για το «γ@@ω την Αλβανίδα μάνα σου»

«Καμπάνα» μίας αγωνιστικής στον Αρναούτοβιτς για το «γ@@ω την Αλβανίδα μάνα σου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/6/2021 18:01
Ο επιθετικός της Αυστρίας, Μάρκο Αρναούτοβιτς τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική από την UEFA για προσβολή του Αλιόσκι παιχνίδι με την Βόρεια Μακεδονία κι έτσι δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με την Ολλανδία.

Με «καμπάνα» μιας αγωνιστικής τιμωρήθηκε ο Μάρκο Αρναούτοβιτς για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι της Αυστρίας με την Βόρεια Μακεδονία για τον τρίτο όμιλο του Euro 2020.

Ο σερβικής καταγωγής Αρναούτοβιτς σημείωσε το τρίτο γκολ της Αυστρίας στο 89' και αμέσως μετά φάνηκε να απευθύνθηκε κατά του Αλιόσκι της Βορείου Μακεδονίας, ο οποίος έχει αλβανικές ρίζες.

Σύμφωνα με τα σερβικά Μέσα Ενημέρωσης, ο επιθετικός της Αυστρίας έβρισε χυδαία τη μητέρα του Αλιόσκι λέγοντας: «Γ…ω τη μάνα σου την Αλβανίδα», με τον Αλάμπα να σπεύδει να του κλείσει το στόμα. Στη συνέχεια κατηγορήθηκε ότι εξαπέλυσε ρατσιστική επίθεση, με τον ποδοσφαιριστή να το διαψεύδει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media.

Η UEFA προχώρησε σε έρευνα και αποφάσισε να τιμωρήσει τον παίκτη με μια αγωνιστική για «προσβολή άλλου παίκτη». Έτσι, ο έμπειρος άσος δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο αυριανό (17/6) παιχνίδι της Αυστρίας με την Ολλανδία για την 2η αγωνιστική του τρίτου ομίλου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.