Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το ψάχνουν για Σισέ στον Παναθηναϊκό

Το ψάχνουν για Σισέ στον Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/1/2013 12:26
Το «κόλπο γκρόσο» με τον δανεισμό του Τζιμπρίλ Σισέ ως το τέλος της σεζόν ψάχνουν στον Παναθηναϊκό, με τον Γάλλο φορ να μην υπολογίζεται στην ΚΠΡ του Χάρι Ρέντναπ και η Αγγλική ομάδα δεν θα έλεγε όχι σε ένα τέτοιο σενάριο, αρκεί η ενδιαφερόμενη ομάδα να πληρώσει τουλάχιστον το συμβόλαιο του.

Και εδώ μπαίνουν τα προβλήματα στο όλο θέμα, με τις απολαβές του 32χρονουν να ανέρχονται κοντά στα 2.4 εκατ. ευρώ, ποσό απαγορευτικό για την μετακίνηση του παίκτη στην Αθήνα. Οι ιθύνοντες του συλλόγου ενημέρωσαν τον ποδοσφαιριστή ότι αν ρίξει τις αποδοχές του στις 500.000, τότε η κίνηση θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Παρόλα αυτά ο Σισέ παρουσιάζετε αρνητικός σε αυτό το ποσό.

Πάντως στο «τριφύλλι» δεν απογοητεύονται και μάλιστα μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να βρεθούν ξανά σε επαφή ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή» και ο παίκτης να φορέσει ξανά την πράσινη φανέλα. Άλλωστε ο ίδιος δεν περνάει τις καλύτερες μέρες της καριέρας του στο Λονδίνο, δεν θα έλεγε όχι στην επιστροφή του στους «πράσινους» αν καλυφθεί οικονομικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.