Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro 2020: Η εξήγηση του Λουίς Ενρίκε για τον Ράμος και τους 24 παίκτες

Euro 2020: Η εξήγηση του Λουίς Ενρίκε για τον Ράμος και τους 24 παίκτες

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
24/5/2021 14:55
Η αποστολή της Ισπανίας για το Euro 2020 ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (24/5) και η μεγάλη έκπληξη ήταν η απουσία του Σέρχιο Ράμος από τα ονόματα των 24 διεθνών.

Ο εκλέκτορας των «φούριας ρόχας», Λουίς Ενρίκε κλήθηκε να εξηγήσει τη συγκεκριμένη απόφαση που προκάλεσε ερωτηματικά. Άλλωστε ήταν γνωστό ότι ο βετεράνος σέντερ μπακ ταλαιπωρήθηκε πολύ την τρέχουσα σεζόν από προβλήματα τραυματισμών. Ωστόσο στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που ανακοινώθηκαν υπάρχουν επίσης δύο τραυματίες! Ο λόγος για τον Λαπόρτ και τον Τραορέ. Για αμφότερους πάντως ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα υπογράμμισε ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστούν.

Σχολιάζοντας την απόφαση να «κόψει» τον Ράμος και τον Καρβαχάλ επισήμανε:

Εάν ο Καρβαχάλ και ο Ράμος ήταν σε κατάσταση να αγωνιστούν θα βρίσκονταν στη λίστα. Καταλαβαίνω ότι οι σύλλογοι θέλουν οι αθλητές τους να βρίσκονται στις εθνικές ομάδες, αλλά την ίδια ώρα ζητάνε και να μην πηγαίνουν ανάλογα με το πρόγραμμα που έχουν.


Από εκεί και πέρα εντύπωση προκάλεσε και η απόφασή του να καλέσει 24 και όχι 26 ποδοσφαιριστές. Ωστόσο ο ίδιος υπεραμύνθηκε της επιλογής του λέγοντας ότι δεν χρειάζονται περισσότεροι από 18-19!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.