Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπέος: «Αμπασκάλ ο νέος προπονητής του Βόλου, κλείσαμε Κότνικ, Φαν Βέερτ και Φερνάντες»

Μπέος: «Αμπασκάλ ο νέος προπονητής του Βόλου, κλείσαμε Κότνικ, Φαν Βέερτ και Φερνάντες»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/5/2021 23:42

Ο Γκιλ Αμπασκάλ Πέρες είναι ο νέος προπονητής του Βόλου, όπως αποκάλυψε ο Αχιλλέας Μπέος, με τον πρόεδρο της ομάδας να ανακοινώνει και τις τρεις πρώτες μεταγραφές. Ο λόγος για τους Μάτιτς Κότνικ, Τομ Φαν Βέερτ και Πάολο Φερνάντες.

Επιμένει ισπανικά ο Βόλος, καθώς ο αντικαταστάτης του Άνχελ Λόπεθ στον πάγκο της ομάδας θα είναι ο Γκιλ Αμπασκάλ Πέρες. Την είδηση αποκάλυψε ο Αχιλλέας Μπέος στην εκπομπή «Η ώρα του Βόλου» που μεταδίδεται από το VOLOS TV και από το TRT.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Βόλου, το όνομα του 32χρονου έπεσε στο τραπέζι μετά από θετική εισήγηση του άλλοτε τεχνικού του Ολυμπιακού Βόλου και τέως της Βαλένθια, Χάβι Γκράθια.

Ο Αμπασκάλ ξεκίνησε την καριέρα του στις Ακαδημίες της Σεβίλλης και το 2017 ανέλαβε την ελβετική Κιάσο της 2ης κατηγορίας, από την οποία απολύθηκε τον Απρίλιο του 2018. Μερικές μέρες μετά ανέλαβε την Λουγκάνο της 1ης κατηγορίας, την οποία οδήγησε στην 8η θέση και στο -3 από τις θέσεις για τα πλει-οφ. Το καλοκαίρι του 2019 ανέλαβε την Κ19 της Άσκολι ενώ τον Γενάρη του 2020 ανέλαβε ρόλο υπηρεσιακού στην ιταλική ομάδα. Τον Απρίλιο της ίδιας χρονιάς ανέλαβε καθήκοντα πρώτου προπονητή αλλά πρόλαβε να κάτσει σε μόλις 2 παιχνίδια μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω κορωνοϊού.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Βόλου αποκάλυψε πως η ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τρεις παίκτες. Ο λόγος για τον πρώην γκολκίπερ του Πανιωνίου, Μάτιτς Κότνικ, τον 30χρονο Ολλανδό επιθετικό, Τομ Φαν Βέερτ από την δανέζικη Άαλμποργκ και 22χρονο Ισπανό μεσοεπιθετικό Πάολο Φερνάντες ο οποίος αγωνιζόταν στην Καστεγιόν.

Μεταξύ άλλων ο Αχιλλέας Μπέος δήλωσε στην εκπομπή για τον νέο προπονητή:

Ήταν από τις θετικές εισηγήσεις του Γκράθια. Διατηρούμε μια πάρα πολύ καλή σχέση με τον Γκράθια. Μιλήσαμε περίπου 40 λεπτά, δεν με άφηνε να κλείσω το τηλέφωνο. Μου λέει "ψάχνεις προπονητή και δεν έκανες πρόταση σε μένα;" "Αν θέλεις 100-200 χιλ. ευρώ το χρόνο" του λέω, γιατί το κασέ του είναι πάνω από 3 εκατομμύρια εκεί που δουλεύει. Πήραμε τις συστάσεις για τον νέο προπονητή, είναι αυτό που θέλουμε, νέος, διαβασμένος, φιλόδοξος, γνώστης του ποδοσφαίρου και κάνει το μεγάλο βήμα. Του εμπιστευόμαστε αυτή τη στιγμή την ομάδα. Βέβαια από πάνω υπάρχει ένα πέπλο που λέγεται Αχιλλέας Μπέος, όσο θα είμαι στην ομάδα, που θα παρακολουθεί τις κινήσεις. Έχω γνώση λίγο από όλα σε όλο το κομμάτι που λέγεται ποδόσφαιρο, είτε αυτό είναι διατροφή, είτε φυσική κατάσταση, είτε προπονητική. Οπότε θα δω αν θα είμαστε σε καλό δρόμο ή όχι αν χρειαστούν άμεσες παρεμβάσεις, αλλά πιστεύω ότι και από τη συζήτηση που κάναμε και με τον ίδιο μέσω Skype, μου έδωσε το έρεισμα να του εμπιστευτώ την ομάδα μας. Και ξεκινάμε από αυτόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.