Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θρίλερ στην Super League 2: Τέσσερις ομάδες διεκδικούν την άνοδο την τελευταία αγωνιστική! (video)

Θρίλερ στην Super League 2: Τέσσερις ομάδες διεκδικούν την άνοδο την τελευταία αγωνιστική! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/5/2021 18:11
Ο Λεβαδειακός κέρδισε με 3-0 τα Χανιά στην Βοιωτία και πέρασε στην 1η θέση της Super League 2, υπερτερώντας στην ισοβαθμία του Ιωνικού, ο οποίος επικράτησε με 5-3 του Διαγόρα στην Ρόδο. Θρίλερ εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής, αφού ο Εργοτέλης πήρε «διπλό» (1-0) στην Ξάνθη και την έπιασε στην κατάταξη, ρίχνοντας την 4η από 1η!

Απίθανο φινάλε στην φετινή Super League 2 αφού τέσσερις ομάδες διεκδικούν την άνοδο την τελευταία αγωνιστική, ενώ και οι 4 διεκδικητές συγκρούονται μεταξύ τους!

Στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκουμε τον Λεβαδειακό, ο οποίος κέρδισε με 3-0 τα Χανιά στην Βοιωτία κι έφτασε τους 50 βαθμούς. Τόσους έχει και ο Ιωνικός μετά το εντυπωσιακό «διπλό» με 5-3 στην έδρα του Διαγόρα Ρόδου, ωστόσο η ομάδα της Νίκαιας υστερεί στην ισοβαθμία λόγω του κριτηρίου καλύτερης άμυνας.

Από την άλλη, ο Εργοτέλης πήρε πολύ μεγάλο «διπλό» (1-0) στην έδρα της Ξάνθης, την έφτασε στους 48 βαθμούς, αλλά την προσπέρασε στην ισοβαθμία.

Έτσι έχουμε δύο ομάδες στους 50 βαθμούς (Λεβαδειακός, Ιωνικός) και δύο στους 48 (Εργοτέλης, Ξάνθη) εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής, όπου η Ξάνθη θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό και ο Ιωνικός τον Εργοτέλη! Υπενθυμίζεται πως μόνο ο πρώτος ανεβαίνει απευθείας στην Super League 1, ενώ ο δεύτερος θα παίξει μπαράζ με τον Παναιτωλικό.

Η βαθμολογία:


1.Λεβαδειακός 50 42-15 (+27)
-----------------------------------------------
2. Ιωνικός 50 42-28 (+14)
------------------------------------------------
3. Εργοτέλης 48 36-16 (+20)
4. Ξάνθη 48 28-12 (+16)
5. Χανιά 39
6.Διαγόρας Ρόδου 30

Κριτήρια ισοβαθμίας:


-Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η κάθε μία σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες πρωταθλήματος (κανονική περίοδο και πλέι οφ / πλέι άουτ αθροιστικά).
- Η διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες πρωταθλήματος (κανονική περίοδο και πλέι οφ / πλέι άουτ αθροιστικά).
- Η καλύτερη επίθεση στο σύνολο των αγώνων πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων (κανονική περίοδο και πλέι οφ / πλέι άουτ αθροιστικά)
- Η καλύτερη άμυνα στο σύνολο των αγώνων πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων (κανονική περίοδο και πλέι οφ / πλέι άουτ αθροιστικά)
- Η θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Η τελευταία αγωνιστική (19/05):


Ιωνικός - Εργοτέλης
Ξάνθη - Λεβαδειακός
Χανιά – Διαγόρας

Τα στιγμιότυπα:


Λεβαδειακός - Χανιά 3-0:




Διαγόρας Ρόδου - Ιωνικός 3-5:




Ξάνθη - Εργοτέλης 0-1:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.