Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Τσιτσιπάς με Τζόκοβιτς στους «8» του Italian Open, κέρδισε 2-0 τον Ιταλό Μπερετίνι (video)

Ο Τσιτσιπάς με Τζόκοβιτς στους «8» του Italian Open, κέρδισε 2-0 τον Ιταλό Μπερετίνι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/5/2021 19:57
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέκλεισε τον Ιταλό Ματέο Μπερετίνι στο Italian Open με 2-0 σετ (7-6, 6-2) και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς (14/5, 15:00).

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 σετ τον Ιταλό Ματέο Μπερετίνι στο Italian Open σε αγώνα που διήρκησε 1 ώρα και 37 λεπτά και θα παίξει απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς για την πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά.

Ο Έλληνας τενίστας ζορίστηκε αρκετά στο πρώτο σετ, αφού ο Ιταλός ήταν εξαιρετικός στα έξι γκέιμς που σέρβιρε, χάνοντας μόνο έναν πόντο! Ωστόσο ο νο 5. της παγκόσμιας κατάταξης κράτησε το δικό του σερβίς και όλα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ, το οποίο και κέρδισε με 7-3.

Τα πράγματα ήταν σαφώς πιο εύκολα στο δεύτερο σετ, αφού ο Μπερετίνι έχασε τη συγκέντρωση του και ο Τσιτσιπάς έφτασε σε άνετη επικράτηση με 6-2. Έτσι με 2-0 σετ ο Έλληνας τενίστας πήρε την πρόκριση για δεύτερη φορά στα προημιτελικά της Ρώμης (14/5, 15:00).

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος κέρδισε με το άνετο 6-2, 6-1 τον Ισπανό Νταβίνοβιτς Φόκινα. Σε έξι επίσημες αναμετρήσεις με τον Σέρβο τενίστα, ο Έλληνας αστέρας μετράει 2 νίκες και 4 ήττες. Η τελευταία φορά που συναντήθηκαν ήταν πέρυσι στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός όπου ο Σέρβος είχε πάρει το εισιτήριο για τον τελικό, κερδίζοντας με 3-2 σετ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.