Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-0: Γιόρτασε τον τίτλο με νίκη στην πρόβα τελικού (video)

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-0: Γιόρτασε τον τίτλο με νίκη στην πρόβα τελικού (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
12/5/2021 21:36
Ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League Interwetten, λίγο πριν τη φιέστα για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος της ιστορίας του.

Παράλληλα επικράτησε στην πρόβα τελικού Κυπέλλου, μια και οι δύο ομάδες θα συναντηθούν σε δέκα ημέρες (22/5) στο ΟΑΚΑ, για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» με αυτό το «τρίποντο» έφτασαν τους 87 βαθμούς κι απέχουν 23 πόντους από τους δεύτερους «ασπρόμαυρους» οι οποίοι «κλείδωσαν» τη δυάδα. Αυτό σημαίνει ότι τα τελευταία παιχνίδια αμφότερων των φιναλίστ του τελικού θα είναι βαθμολογικά αδιάφορα.

Το παιχνίδι πάντως ξεκίνησε με μία αμφισβητούμενη φάση. Ο Ουάρντα βρέθηκε στο έδαφος εντός περιοχής από μαρκάρισμα του Παπασταθόπουλου και ο διαιτητής Φωτιάς έδειξε να συνεχιστεί το ματς στο δεύτερο λεπτό. Με αυτήν την απόφαση συμφώνησαν και στο VAR, αν και στο ριπλέι φάνηκε ότι ο αμυντικός του Ολυμπιακού δεν βρήκε την μπάλα.

Στο 4' οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά, με τον Σα να προλαβαίνει και να σταματάει τον Κρμέντσικ. Αμέσως μετά ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποχώρησε τραυματίας ανησυχώντας το τεχνικό επιτελείο των πρωταθλητών ενόψει του Κυπέλλου.

Όσο κυλούσε ο χρόνος οι γηπεδούχοι ανέβαζαν την απόδοσή τους και στο 23' ο Καμαρά λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ, με τον Πασχαλάκη να απομακρύνει πέφτοντας στη δεξιά του γωνία.

Εννιά λεπτά αργότερα όμως οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς άνοιξαν το σκορ. Ο Ελ Αραμπί έκανε ωραία κάθετη για τον Μασούρα και ο τελευταίος νίκησε τον γκολκίπερ του «Δικεφάλου του Βορρά» για το 1-0 με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, καθώς στο 39' η σέντρα-σουτ του Ανδρούτσου σταμάτησε στο δοκάρι των «ασπρόμαυρων».

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο και ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Η μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία ήταν για τους γηπεδούχους με τον Μπρούμα να αστοχεί μέσα από την περιοχή στο 59' και λίγο αργότερα είχε ακόμα μία καλή στιγμή με τον Φορτούνη.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του αδυνατούσε να φανεί απειλητικός μπροστά στην εστία του Σα και στις καθυστερήσεις λίγο έλειψε να δεχθεί δεύτερο γκολ μετά το σουτ του Μπουχαλάκη. Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε νικητές τους Πειραιώτες με 1-0 και οι δύο αντίπαλοι ανανεώνουν το ραντεβού τους για τον τελικό Κυπέλλου στις 22/5 στο ΟΑΚΑ.

Δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.