Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκιγκς: Χάνει το Euro έπειτα από την κατηγορία για επίθεση σε δύο γυναίκες

Γκιγκς: Χάνει το Euro έπειτα από την κατηγορία για επίθεση σε δύο γυναίκες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/4/2021 22:52
Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ουαλίας αντικατέστησε τον Ράιαν Γκιγκς με τον Ρόμπερτ Πέιτζ για το Euro 2020 έπειτα από τις κατηγορίες επίθεσης εις βάρος δύο γυναικών που αντιμετωπίζει ο 47χρονος.

Ο Ράιαν Γκιγκς θα βρεθεί στις δικαστικές αίθουσες στις 28 Απριλίου όντας αντιμέτωπος με κατηγορίες επίθεσης εις βάρος δύο γυναικών.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ουαλίας κατηγορείται ότι επιτέθηκε και προκάλεσε μικροτραυματισμούς σε μία γυναίκα στα 30 της και επιτέθηκε χωρίς περαιτέρω τραυματισμούς και σε μία γυναίκα στα 20 της στο Σάλφορντ την 1η Νοεμβρίου. Ο Γκιγκς κατηγορείται παράλληλα για χειριστική συμπεριφορά εις βάρος γυναίκας από τον Δεκέμβριο του 2017 μέχρι τον Νοέμβριο του 2020.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, η ουαλική ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι προπονητής της εθνικής ομάδας για το Euro 2020 θα είναι ο Πέιτζ, με βοηθό τον Άλμπερτ Στούιβενμπεργκ. Η Ουαλία βρίσκεται στον πρώτο όμιλο μαζί με Τουρκία, Ιταλία και Ελβετία.

Γκιγκς: «Θα δηλώσω αθώος στο δικαστήριο και ανυπομονώ να καθαρίσω το όνομά μου»

«Ο Γκιγκς με γραπτή δήλωση ανέφερε: «Έχω πλήρη σεβασμό στις νομικές διαδικασίες και κατανοώ τη σοβαρότητα των κατηγοριών. Θα δηλώσω αθώος στο δικαστήριο και ανυπομονώ να καθαρίσω το όνομά μου. Θα ήθελα να ευχηθώ στον Ρόμπερτ Πέιτζ, το προπονητικό επιτελείο, τους παίκτες και τους φιλάθλους κάθε επιτυχία στο Euro το προσεχές καλοκαίρι»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.