Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-1: Πήρε δίκαια την ισοπαλία στο τέλος η Ένωση (video)

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-1: Πήρε δίκαια την ισοπαλία στο τέλος η Ένωση (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
21/4/2021 23:46
ΑΕΚ και Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στο ΟΑΚΑ με τους "κιτρινόμαυρους" να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Για ακόμη ένα παιχνίδι το "τριφύλλι" προτίμησε να παίξει ένα παθητικό παιχνίδι, ευτύχησε να προηγηθεί με τον Ιωαννίδη στο 36' αλλά δέχτηκε δίκαια την ισοφάριση από τον Λιβάι Γκαρσία στο 92'.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε στην αρχή πως θέλει να έχει τον έλεγχο του αγώνα και προσπάθησε να κρατήσει περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια του, η ΑΕΚ ήταν όμως αυτή που αρχικά έκανε αισθητή την παρουσία της στην αντίπαλη εστία, με το σουτ του Γαλανόπουλου όμως στο 4' να φεύγει άουτ.

Οι πράσινοι δημιούργησαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 8' με τον Χουάνκαρ να εκτελεί το φάουλ τον Καρλίτος να παίρνει με υπερένταση την κεφαλιά αλλά ο Τσιντώντας απομάκρυνε σωτήρια. Οι δύο ομάδες από εκεί και έπειτα προσπαθούσαν να βρουν διαδρόμους για να φτάσουν σε κάποιο τέρμα, ωστόσο αμυντικά αμφότερες ήταν σωστά στημένες. Η ΑΕΚ έδινε αρκετές προσπάθειες στον Λιβάι Γκαρσία με τον Χουάνκαρ να αντιμετωπίζει όμως πολύ καλά τον αντίπαλο του, την ώρα που ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή αλλά όχι κάποια ευκαιρία.

Στο 36' όμως ο Βιγιαφάνες έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου, έβγαλε μεγάλη μπαλιά για τον Καρλίτος ο οποίος σέντραρε ιδανικά μέσα στην περιοχή και ο Ιωαννίδης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Τσιντώντας προσπάθησε να διώξει χωρίς όμως επιτυχία και ο Παναθηναϊκός πήρε για άλλη μία φορά το προβάδισμα σε παιχνίδι play off. Οι παίκτες του Χιμένεθ προσπάθησαν να βρουν την ισοφάριση πριν την ανάπαυλα και έφτασαν μία ανάσα από το να τα καταφέρουν όταν ο Αλμπάνης στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έστειλε την μπάλα στα χέρια του Διούδη, όντας αμαρκάριστος στην μικρή περιοχή.

Η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά στο 2ο ημίχρονο και πίεσε από την αρχή τον αντίπαλο της, με τον Βασιλαντωνόπουλο να κάνει το σουτ στο αλλά τον Διούδη να διώχνει σωστά. Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να κλειστεί στην άμυνα του και να διαφυλάξει το υπέρ του προβάδισμα, ο Γαλανόπουλος στο 60' απείλησε με νέο σουτ και λίγο αργότερα ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι σε επαφή του Σάντσες πάνω στον Ανσαριφάρντ. Μετά από υπόδειξη του VAR ωστόσο και ενώ είδε και ο ίδιος την φάση πήρε πίσω την απόφαση του καθώς η ανατροπή συνέβη εκτός περιοχής και στην εκτέλεση του φάουλ ο Μάνταλος έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Ο Μπόλονι προσπάθησε με τις αλλαγές να φρεσκάρει την ομάδα του, οι πράσινοι όμως έδειχναν ανήμποροι να δημιουργήσουν έστω μία αξιόλογη ευκαιρία και η ΑΕΚ φάνταζε και ήταν η κυρίαρχος του 2ου μέρους. Ο Λιβάι Γκαρσία προειδοποίησε τον Διούδη στο 84' και στο 92' εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Μαχαίρα και έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Οι "κιτρινόμαυροι" διατήρησαν την διαφορά των 5 βαθμών από το τριφύλλι και κρατάει την τύχη στα χέρια της για την έξοδο στην Ευρώπη.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.