Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσέλσι-Πορτο 0-1: Μετά από 7 χρόνια στα ημιτελικά οι Λονδρέζοι (video)

Τσέλσι-Πορτο 0-1: Μετά από 7 χρόνια στα ημιτελικά οι Λονδρέζοι (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
14/4/2021 00:11
Η Πόρτο με ένα εκπληκτικό ψαλιδάκι του Ταρέμι στο 93' πήρε τη νίκη με 1-0 στο Λονδίνο, το 0-2 του πρώτου αγώνα όμως έδωσε την πρόκριση την Τσέλσι. Δεν ρίσκαραν οι παίκτες του Τούχελ που πανηγύρισαν όμως στο τέλος την πρόκριση στα ημιτελικά μετά την σεζόν 2013-2014.

Η Τσέλσι έχοντας το προβάδισμα από τον πρώτο αγώνα, δεν έδειχνε διατεθειμένη να ρισκάρει για να ψάξει το γκολ, σε αντίθεση με την Πόρτο που ήταν αναγκασμένη να κυνηγήσει κάποιο τέρμα. Οι παίκτες του Κονσεϊσάο δυσκολευόντουσαν να διασπάσουν την άμυνα των «μπλε» και να βρουν την φάση που θα τους ξαναέβαζε στο παιχνίδι. Στο 15' ο Κορόνα έκανε αισθητή την παρουσία του στην αντίπαλη άμυνα αλλά το σουτ του κόπηκε από τον Ζορζίνιο ενώ στο 33' ο ίδιος παίκτης από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να επιδείξει κάτι άλλο αξιόλογο και στην επανάληψη το σκηνικό παρέμενε ίδιο. Οι Άγγλοι έψαχναν τις αντεπιθέσεις για να χτυπήσουν άλλα ήταν επιπόλαιοι στην τελική τους προσπάθεια, την ώρα όμως που και οι Πορτογάλοι δεν μπορούσαν να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί. Το παιχνίδι πήγαινε ακριβώς εκεί που ήθελαν οι «μπλε», ο Πούλισικ στο 92' είχε την καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους, όμως ο Ταρέμι στο 93' αποζημίωσε όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι. Ο επιθετικός της Πόρτο με ένα εκπληκτικό ψαλιδάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μεντί αλλά δεν έμενε χρόνος ώστε οι «δράκοι» να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση.

Η Τσέλσι θα δώσει ξανά το «παρών» στα ημιτελικά μετά από 7 χρόνια και περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της μεταξύ της Ρεάλ και της Λίβερπουλ, με τους Ισπανούς βέβαια να έχουν το προβάδισμα έπειτα από τη νίκη με 3-1 στον πρώτο αγώνα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.