Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρης - Αστέρας Τρίπολης 2-0: Σοβαρός, νικητής και εδραιωμένος στη 2η θέση (video)

Άρης - Αστέρας Τρίπολης 2-0: Σοβαρός, νικητής και εδραιωμένος στη 2η θέση (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
4/4/2021 19:28
Ο Άρης νίκησε 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League Interwetten κι εδραιώθηκε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Με αυτό το «τρίποντο» οι «κίτρινοι» ξέφυγαν τέσσερις βαθμούς από τον ΠΑΟΚ και πλησιάζουν στην κατάληψη της 2ης θέσης, αν και υπάρχουν ακόμα αρκετά παιχνίδια. Στον αντίποδα οι Αρκάδες έμειναν στους 43 βαθμούς και παραμένουν 6οι.

Η εικόνα του αγώνα πάντως δεν προμήνυε ότι οι γηπεδούχοι θα επικρατούσαν. Στο πρώτο ημίωρο οι φιλοξενούμενοι είχαν έξι τελικές προσπάθειες και δύο σημαντικές ευκαιρίες με τους Φερνάντεθ και Βαλιέντε, ενώ οι παίκτες του Άκη Μάντζιου απείλησαν μόνο σε μία περίπτωση, όταν ο Μπρούνο Γκάμα εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ και η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από την εστία του Παπαδόπουλου.

Η επανάληψη εξελίχθηκε εντελώς διαφορετικά. Το παιχνίδι έγινε πιο γρήγορο, ο Δεληζήσης έσωσε την εστία του Άρη από βέβαιη παραβίαση στο 48', όμως ήταν φανερό πλέον ότι και οι «κίτρινοι» πατούσαν καλύτερα στο χορτάρι.

Ο Μάντζιος πέρασε στο γήπεδο τον Σίλβα κι εκείνος αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή στο 69'. Αφού πρώτα πέρασε και τον γκολκίπερ Παπαδόπουλο άνοιξε το σκορ. Το συγκρότημα του Μίλαν Ράσταβατς δεν τα παράτησε και πλησίασε στην ισοφάριση με τον Καστάνιο στο 75'.

Όσο κυλούσε ο χρόνος, οι φιλοξενούμενοι ρίσκαραν όλο και περισσότερο αφήνοντας κενά στην άμυνα τους. Ο Μάνος σπατάλησε δύο ευκαιρίες στο τελευταίο δεκάλεπτο για να «κλειδώσει» το «τρίποντο» για τον Άρη, όμως ήταν ο ίδιος που πήρε προσωπική ρεβάνς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και σκόραρε διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήσης, Γκάνεα, Λούκας Σάσα (90+ Σάκιτς), Τζέγκο, Μπερτόγλιο (83’ Μπρούνο), Μπρούνο Γκάμα (90+ Μπαγκαλιάνης), Μαντσίνι (58’ Σίλβα), Μήτρογλου (57’ Μάνος).

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Καστάνιο, Άλβαρεζ, Μουνάφο (73’ Μουνάφο), Βαλιέντε, Τιλίκα (73’ Κρέσπι) , Σίτο (59’ Ριέρα), Μπαράλες, Λουίς Φερνάντεθ (59’ Αλί Μπαμπά).

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.