Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πάγωσε το Ντόνετσκ ο Χούμελς

Τσάμπιονς Λιγκ: Πάγωσε το Ντόνετσκ ο Χούμελς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/2/2013 00:24
Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, Σαχτάρ και Ντόρτμουντ ήρθαν ισόπαλες 2-2 στο Ντόνετσκ, με τους Γερμανούς να παίρνουν σαφές προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στη Βεστφαλία.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ με γκολ των Σρνά (31’) και Ντάγκλας Κόστα (68’), ωστόσο η Ντόρτμουντ κατάφερε να ισοφαρίσει ισάριθμες φορές, αρχικώς με τον Λεβαντόφσκι στο 41’ και ύστερα με τον Χούμελς στο 87’, παγώνοντας τη «Ντόνπας Αρίνα».

Το μάτς:


Τσάμπιονς Λιγκ: Πάγωσε το Ντόνετσκ ο Χούμελς
Η Ντόρτμουντ ξεκίνησε δυνατά στην αναμέτρηση ψάχνοντας το γρήγορο γκολ, με τον Μπλαζικόφσκι να απειλεί δύο φορές με σουτ στο 7’ και στο 9’. Ωστόσο η μεγάλη φάση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 19’ με τον Χούμελς να πιάνει την κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Ρόις, σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι.

Η Σαχτάρ παρότι στην αρχή έδειχνε αποδιοργανωμένη, κατάφερε να βρει στη συνέχεια τα πατήματα της και τελικώς ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ, με τον Σρνά να κάνει το 1-0 στο 31’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ωστόσο η Ντόρτμουντ κατάφερε να ισοφαρίσει μετά από δέκα λεπτά, με τον Λεβαντόφσκι να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Πιατόφ, και με πλασέ νίκησε τον Ουκρανό προτέριο, κάνοντας το 1-1 στο 41’. Παρόλα αυτά η Σαχτάρ έφτασε πολύ κοντά στο 2-1 στο 45’, με τον Τεξέιρα να στέλνει την μπάλα στο κενό τέρμα από πλάγια θέση, με τους αμυντικούς των Γερμανών όμως να διώχνουν στη γραμμή.

Τσάμπιονς Λιγκ: Πάγωσε το Ντόνετσκ ο Χούμελς
Ο ρυθμός στις αρχές του δευτέρου μέρους είχε πέσει αισθητά, με την Ντόρτμουντ να είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως αποτέλεσμα, και τελικώς η Σαχτάρ στην πρώτη της ευκαιρία στο δεύτερο 45λεπτο κατάφερε να σκοράρει, με τον Ντάγκλας Κόστα να κάνει το 2-1 στο 68' με γυριστό σουτ.

Οι Γερμανοί στην συνέχεια ανέβασαν ρυθμό, με τον Λεβαντόφσκι να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 73’ με σουτ ύστερα από σέντρα του Γκέτσε, ωστόσο τελικώς ο Χούμελς βρήκε την λύση, ισοφαρίζοντας με κεφαλιά από κόρνερ στο 87’ για το 2-2, δίνοντας έτσι προβάδισμα πρόκρισης στη Ντόρτμουντ.

Οι συνθέσεις


Σαχτάρ Ντόνετσκ: Πιάτοφ, Ρατ, Χιγρκίσκι, Ρακίτσκι, Χούμπσχμαν, Φερναντίνιο, Τεξέιρα (84’ Εντουάρντο), Σρνά, Λουίζ Αντριάνο, Μικαταριάν, Τάισον (62’ Ντάγκλας Κόστα)

Μπορούσια Ντόρτμουντ: Βαϊντερφελερ, Χούμελς, Πίστσεκ, Φελίπε Σαντάνα, Σμέλτσερ, Κελ, Μπέντερ, Γκέτσε, Ρόις (90’ Σίμπερ), Μπλαζικόφσκι (82’ Λάιτνερ), Λεβαντόφσκι

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.