Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Προβάδισμα η Γιουνάιτεντ

Τσάμπιονς Λιγκ: Προβάδισμα η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/2/2013 23:45
Προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έμεινε ισόπαλη με 1-1 απέναντι στην Ρεάλ, με τους Ισπανούς να ψάχνουν πλέον γκολ στον επαναληπτικό του «Όλντ Τράφορντ».

Ο Γουέλμπεκ στο 20’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ωστόσο η «βασίλισσα» κατάφερε να ισοφαρίσει στο 30’ με τον Ρονάλντο να σκοράρει κόντρα στην πρώην ομάδα του με κεφαλιά για το τελικό σκορ.

Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες, με την Γιουνάιτεντ να χάνει σημαντικές ευκαιρίες με τον Φαν Πέρσι για δεύτερο γκολ, ενώ από την άλλη ο Ντε Χέα προχώρησε σε εντυπωσιακή απόκρουση με το πόδι σε προσπάθεια του Κοεντράο

Το ματς:


Τσάμπιονς Λιγκ: Προβάδισμα η Γιουνάιτεντ
Τα ηνία της αναμέτρησης από τα πρώτα λεπτά πήρε η Ρεάλ η οποία πίεζε ασφυχτικά τη Γιουνάιτεντ, με αποτέλεσμα στο 6’ να δημιουργήσει την πρώτη καλή στιγμή, με τον Ντε Χεα να στέλνει την μπάλα με τα δάχτυλα στο δοκάρι ύστερα από σουτ του Κοεντράο.

Οι «μερέγχες» συνέχισαν να έχουν την κατοχή και έψαχναν το γκολ κυρίως με δυνατά σουτ έξω από την περιοχή χωρίς όμως αποτέλεσμα. Έτσι η Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που πήρε κεφάλι στο σκορ κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, με τον Γουέλμπεκ να πιάνει την κεφαλιά ύστερα από κόρνερ, κάνοντας το 1-0 στο 20’ για τους «κόκκινους διαβόλους».

Η Ρεάλ δεν πτοήθηκε και συνέχιζε να πιέζει τους φιλοξενούμενους και τελικώς κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 30’, με τον Ρονάλντο να πληγώνει την πρώην ομάδα του, κάνοντας το 1-1 με καρφωτή κεφαλιά η οποία δεν άφησε περιθώρια απόκρουσης στον Ντε Χέα.

Ωστόσο η αγγλική ομάδα παραλίγο να πάρει εκ νέου το προβάδισμα όταν στο 34’ ο Λόπεζ απόκρουσε εξ επαφής την προβολή του Γουέλμπεκ ο οποίος και πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά στον Ισπανό κίπερ, όμως δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα από κοντά στα δίχτυα.

Τσάμπιονς Λιγκ: Προβάδισμα η Γιουνάιτεντ
Τα τελευταία λεπτά ως το ημίχρονο κύλησαν με τους γηπεδούχους να ψάχνουν ένα δεύτερο γκολ με μακρινά σουτ των Ρονάλντο και Ντι Μαρία τα οποία ωστόσο δεν προβλημάτισαν τον τερματοφύλακα της Γιουνάιτεντ.

Πιο δυνατά μπήκαν στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι έδειχναν πιο ενεργητικοί στην επίθεση, ενώ από την άλλη η Ρεάλ συνέχιζε να απειλεί κυρίως με σουτ τα οποία δεν ανησυχούσαν τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο στο 61’ οι «μερέγχες» έχασαν μεγάλη ευκαιρία, με τον Ντε Χέα να διώχνει με το πόδι την προβολή του Κοεντράο.

Η Γιουνάιτεντ κατάφερε να απαντήσει στο 72’, με τον Λόπεζ να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι μετά από σουτ του Φαν Πέρσι, ενώ στη συνέχεια ο Ολλανδός έχασε τεράστια ευκαιρία όταν και εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην άμυνα των γηπεδούχων, ωστόσο το σουτ του από κοντά δεν ήταν καλό, με τον Αλόνσο να διώχνει στην γραμμή.

Το παιχνίδι είχε πάρει ρυθμό, με την Ρεάλ στη συνέχεια να χάνει δύο καλές στιγμές με σουτ του Κεντίρα στο 79’ και απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρονάλντο στο 85’, με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στις καθυστερήσεις όμως η Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που θα μπορούσε να πάρει το παιχνίδι, με τον Φαν Πέρσι να απειλεί τον Λόπεθ στο 90+3’, ωστόσο ο Ισπανός πορτιέρο έδιωξε σε κόρνερ το οποίο όμως δεν εκτελέστηκε ποτέ καθώς ο διαιτητής σφύριξε την λήξη.

Οι συνθέσεις


Ρεάλ Μαδρίτης: Ντιέγκο Λόπεθ, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Φάμπιο Κοεντράο, Αρμπελόα, Κεντίρα, Οζίλ, Τσάμπι Αλόνσο (83' Πέπε), Ντι Μαρία (75' Μόντριτς), Ρονάλντο, Μπενζεμά (60' Ιγκουαίν).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Ράφαελ, Εβρά, Τζόουνς, Φέρντιναντ, Έβανς, Κάρικ, Καγκάβα (64' Γκίγκς), Ρούνεϊ (84' Άντερσον), Γουέλμπεκ (73' Βαλέντσια), Φαν Πέρσι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.