Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α':  Επική ανατροπή η Τορίνο, 3-2 από 0-2 στο 77'! (video)

Σέριε Α': Επική ανατροπή η Τορίνο, 3-2 από 0-2 στο 77'! (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
17/3/2021 18:20
Η Τορίνο κατάφερε και πήρε μία πολύτιμη νίκη στην εξ αναβολής αναμέτρηση απέναντι στην Σασσουόλο για την 24η αγωνιστική της Σέριε Α', επικρατώντας με 3-2 των "νεροβέρντι" αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ με 0-2 στο 77'.

Πολύ σκληρή για να πεθάνει αποδεικνύεται η Τορίνο με τον Νταβίντε Νικόλα στον πάγκο της καθώς επικράτησε με 3-2 της Σασσουόλο εντός έδρας, σημειώνοντας μία από τις ανατροπές της χρονιάς. Η "γκρανάτα" μπορεί να δημιουργούσε περισσότερες ευκαιρίες, είδε όμως τον Μπεράρντι στο πρώτο μέρος να πετυχαίνει 2 γκολ (6',38') και να την ρίχνει στο καναβάτσο.

Μπήκε στην επανάληψη αποφασισμένη να πάρει ο,τι καλύτερο μπορούσε από το παιχνίδι, ο Νικόλα πέρασε τον Τζάτζα στο 72' και ο Ιταλός φορ έμελλε να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής πληγώνοντας μάλιστα την παλιά του ομάδα. Αρχικά μείωσε με ένα πλασέ στο 77' και αφού ο Μαντράγκορα έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 86, ο Τζάτζα με κεφαλιά στο 92' ολοκλήρωσε την σπουδαία ανατροπή.

Η Τορίνο που ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τον κορωνοϊό τις τελευταίες εβδομάδες, πήρε μία υπερπολύτιμη νίκη η οποία την έβγαλε από την ζώνη του υποβιβασμού.

Δείτε εδώ τα γκολ της Τορίνο:



Τα highlights του αγώνα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.