Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αστέρας Τρίπολης: Αρνητικά τα τεστ κορωνοϊού, κανονικά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Αστέρας Τρίπολης: Αρνητικά τα τεστ κορωνοϊού, κανονικά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/3/2021 10:55
Αρνητικά ήταν τα τελευταία τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης κι έτσι το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα διεξαχθεί κανονικά.

Το πρωί του Σαββάτου (13/3) ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε δύο θετικά κρούσματα κορωνοϊού στο ποδοσφαιρικό τμήμα, χωρίς να γνωστοποιεί αν πρόκειται για ποδοσφαιριστές.

Η ομάδα πραγματοποίησε νέα τεστ κι έτσι το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκονταν στον… αέρα. Ωστόσο το πρωί της Κυριακής (14/3) η ΠΑΕ ενημέρωσε πως όλα τα τεστ ήταν αρνητικά κι έτσι το παιχνίδι με τους Γιαννιώτες θα διεξαχθεί κανονικά. Τα δύο μέλη που έχουν προσβληθεί από τον ιό, παραμένουν σε κατ' οίκον περιορισμό.

Η ενημέρωση του Αστέρα Τρίπολης:

Αρνητικά ήταν όλα τα αποτελέσματα των επαναληπτικών τεστ ανίχνευσης Covid-19, στα οποία υποβλήθηκαν το Σάββατο (13/03) τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΣΤΕΡΑ, ενόψει του αγώνα για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-2021 με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τα δύο μέλη της ομάδας που ανιχνεύθηκαν θετικά στον κορονοϊό στον έλεγχο που είχε διενεργηθεί την Παρασκευή (12/03) παραμένουν σε κατ' οίκον περιορισμό, τηρώντας πιστά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.