Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Εσθονός Τόβερ στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, επιστροφή Παπαπέτρου μετά από 2.5 μήνες!

Ο Εσθονός Τόβερ στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, επιστροφή Παπαπέτρου μετά από 2.5 μήνες!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/3/2021 18:27
Ο Εσθονός, Κρίστο Τόβερ, ορίστηκε για να διευθύνει το ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής της Super League Interwetten ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Ορίστηκε ξανά μετά από 2,5 μήνες ο Παπαπέτρου.

Ανακοινώθηκαν οι ορισμοί των διαιτητών για την 26η αγωνιστική της Super League Interwetten, την τελευταία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ο Εσθονός Κρίστο Τόβερ θα σφυρίξει το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Ο 39χρονος έχει διαιτητεύσει δύο αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ στο παρελθόν, και οι δύο στην Ευρώπη (ΠΑΟΚ-Βαλερέγκα 3-0, Τσέλσι-ΠΑΟΚ 4-0). Τη φετινή σεζόν έχει σφυρίξει συνολικά 8 αγώνες σε Εσθονία και Ευρώπη και δεν έχει καταλογίσει κάποιο πέναλτι.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Σίλβερ Κόιβ, Στεν Κλάασεν, 4ος ο Ευαγγέλου στο VAR ο Βέλγος Νάθαν Βερβμπόομεν, με τον Μεϊντάνα.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τάσος Παπαπέτρου θα σφυρίξει ξανά μετά από 2,5 μήνες καθώς ορίστηκε στην αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολη με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Τζοβάρας θα είναι εκείνος που θα σφυρίξει την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό, ο Μανούχος το Βόλος-ΑΕΚ, ο Διαμαντόπουλος το Άρης-ΟΦΗ, ο Καραντώνης το Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός και ο Βρέσκας το Λαμία-Ατρόμητος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.