Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντορτμουντ-Σεβίλλη 2-2 : Καρδιοχτύπησε αλλά πήρε την πρόκριση με Χάαλαντ (video)

Ντορτμουντ-Σεβίλλη 2-2 : Καρδιοχτύπησε αλλά πήρε την πρόκριση με Χάαλαντ (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
10/3/2021 00:15
Η Ντόρτμουντ με μεγάλο πρωταγωνιστή για άλλη μία φορά τον Έρλινκγ Χάαλαντ ήρθε ισόπαλη με 2-2 απέναντι στην Σεβίλλη και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του θεσμού. Ο Νορβηγός φορ πέτυχε δύο τέρματα (35',54' πεν.) και έδωσε σοβαρό προβάδισμα στην ομάδα του, η Σεβίλλη πάλεψε αρκετά και πέτυχε 2 γκολ με τον Εν Νεσίρι (69' πεν., 96') δεν είχε όμως αρκετό χρόνο για να στείλει το παιχνίδι στην παράταση.

Τον αντίπαλο της στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ περιμένει να μάθει πλέον οι Ντόρτμουντ μετά και την ισοπαλία απέναντι στην Σεβίλλη. Οι Ανδαλουσιάνοι είναι η αλήθεια πως μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πίεσαν την αντίπαλο τους ψάχνοντας το γκολ που θα τους έδινε το πλεονέκτημα. Παρά την υπεροχή τους ωστόσο δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη ευκαιρία και μία απροσεξία τους μάλιστα στην άμυνα έφερε το γκολ για τους γηπεδούχους.

Οι Ισπανοί προσπάθησαν να βγάλουν την μπάλα από την άμυνα τους, ο Σουλτζ όμως την έκλεψε πάσαρε στο Νταχούντ και αυτός πέρασε υπέροχα κάθετα για τον Ρόις. Ο αρχηγός των Γερμανών έσπασε την κατάλληλη στιγμή στον Χάαλαντ ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ στο 35'.

Τρία λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Χάαλαντ πήρε «σβάρνα» όποιον βρέθηκε στον δρόμο του και πέτυχε το 2-0, ο διαιτητής όμως είχε αντίθετη άποψη βλέποντας το βίντεο και γύρισε την φάση πίσω προκειμένου να δώσει πέναλτι υπέρ... της Ντόρτμουντ. Ο Χάαλαντ ανέλαβε την εκτέλεση ο Μπόνο απέκρουσε, όμως ο ρέφερι διέταξε επανάληψη καθώς ο τερματοφύλακας των Ισπανών είχε και τα δύο του πόδια μπροστά από την γραμμή Ο Νορβηγός ευστόχησε την 2η φορά τελειώνοντας στην ουσία το παιχνίδι αν και ο πανηγυρισμός παραλίγο να προκαλέσει σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Η Σεβίλλη δεν παράτησε το παιχνίδι, μείωσε με μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Εν Νεσίρι στο 69', η Ντόρτμουντ έφτασε πολύ κοντά και σε τρίτο τέρμα στο 84' αλλά ο Εν Νεσίρι έκανε δραματικά τα τελευταία λεπτά σκοράροντας με κεφαλιά στο 95'. Η Σεβίλλη έκανε μία τελευταία προσπάθεια στο τέλος αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ανατροπή.

Δείτε τα highlights του αγώνα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.