Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιάννης Αντετοκούνμπο : MVP του All Star Game με ιστορική επίδοση! (video)

Γιάννης Αντετοκούνμπο : MVP του All Star Game με ιστορική επίδοση! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/3/2021 12:22
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο κυρίαρχος του NBA All Star Game στην Ατλάντα και κατέκτησε για πρώτη φορά στην καριέρα του το βραβείο του MVP, οδηγώντας την Team Lebron σε άνετη νίκη με 170-150 επί της Team Durant.

Ιστορία έγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο 70ο Nba All Star Game. Ο Έλληνας σούπερ σταρ σημείωσε 35 πόντους σε 19 λεπτά με 16/16 σουτ κι έγινε ο πρώτος Ευρωπαίος που κατακτά το MVP του All Star Game. Παράλληλα, έγινε ο πρώτος που τελειώνει το ματς με 100% ευστοχία σε μίνιμουμ 10 προσπάθειες, ενώ μπήκε και στο κλειστό κλαμπ παικτών που έχουν κατακτήσει MVP, All Star MVP και Βραβείο Καλύτερου Αμυντικού της σεζόν, βάζοντας το όνομα του μαζί με αυτά των Μάικλ Τζόρνταν και Κέβιν Γκαρνέτ.

Η Team Lebron επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, επικρατώντας με 170-150 της Team Durant. Εκτός από τον Γιάννη, την παράσταση έκλεψαν επίσης οι Στεφ Κάρι και Ντάμιαν Λίλαρντ με τα εύστοχα τρίποντα από το κέντρο του γηπέδου!

Όλοι οι πόντοι του Γιάννη στο All Star Game:




Η στιγμή που ο Γιάννης αναδεικνύεται MVP του All Star Game:




Κάρι, Σαμπόνις και Σάιμονς οι νικητές στους διαγωνισμούς


Νωρίτερα, ο Στεφ Κάρι κέρδισε για 2η φορά το διαγωνισμό τριπόντων σ’ έναν εκπληκτικό τελικό με τον Μάικ Κόνλεϊ, παίρνοντας τη νίκη στο τελευταίο σουτ. Στον πρώτο γύρο ο άσος των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς σημείωσε 31 πόντους κι έκανε ρεκόρ με το σύστημα βαθμολόγησης που ισχύει τα τελευταία χρόνια στον διαγωνισμό.

Ο Ντομάντας Σαμπόνις των Πέισερς ήταν ο μεγάλος νικητής στον διαγωνισμό δεξιοτήτων, ενώ νικητής στον… απογοητευτικό διαγωνισμό καρφωμάτων ήταν ο Ανφέρνι Σάιμονς με κάρφωμα «kiss the rim», αν και ο άσος των Μπλέιζερς δεν κατάφερε να φιλήσει τη στεφάνη.







Τα στιγμιότυπα του παιχνιδιού:




Το Top-10 του All Star Game:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.