Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Oι πρωταγωνιστές της Super League Interwetten λένε δυνατά Stop στο Bullying! (video)

Oι πρωταγωνιστές της Super League Interwetten λένε δυνατά Stop στο Bullying! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/3/2021 19:10
Το ποσοστό των παιδιών και εφήβων που υπόκεινται Bullying κάθε χρόνο είναι αξιοσημείωτο και το φαινόμενο σίγουρα αρκετά ανησυχητικό. Γίνεται σίγουρα τρομακτικό αν μπορέσει κανείς να ακούσει τις μαρτυρίες αυτών που το υπέστησαν. Και μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε. Ένα παιδί του οικογενειακού ή φιλικού μας περιβάλλοντος.

Η Interwetten εκτός από Χρυσός Χορηγός της Super League δεν στέκεται μόνο στην προβολή του πρωταθλήματος αλλά συμβάλει σε όλες τις δράσεις της. Σε συνεργασία με την διοργανώτρια αρχή δημιούργησε και σας παρουσιάζει ένα βίντεο με αφορμή την σημερινή (6/3) Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του εκφοβισμού | Βullying.Αποτέλεσμα της ξεχωριστής αυτής συνεργασίας είναι το παρακάτω ιδιαίτερο βίντεο. Σε αυτό παρακολουθούμε αυτούς που μας γεμίζουν τα Σαββατοκύριακα με το πάθος τους και αποτελούν πρότυπα των παιδιών, τους αθλητές της Super League Interwetten.

Οι πρωταγωνιστές στο γήπεδο, γίνονται πρωταγωνιστές και σε ένα συναισθηματικό βίντεο και ζητούν να δείχνουμε μηδενική ανοχή στο νοσηρό φαινόμενο του Bullying. Και κυρίως προτρέπουν και προσπαθούν να ωθήσουν τα παιδιά στο να μιλήσουν, να μην λυγίσουν κάτω από την πίεση του όποιου κακόβουλου συμμαθητή τους, αλλά να βρουν το θάρρος και τη δύναμη και να μιλήσουν.



Πρωταγωνιστές του video:

· AEK – Μιχάλης Κωσίδης

· Απόλλων Σμύρνης Σάββας Τσαμπούρης

· ΑΡΗΣ – Daniel Sundgren

· Αστέρας Τρίπολης – Χρήστος Τασουλής

· Ατρόμητος Αθηνών – Γιώργος Μανούσος

· Βόλος ΝΠΣ - Σωτήρης Νίνης

· ΠΑΣ Λαμία –Ιωάννης Σκόνδρας

· Ολυμπιακός – Ηλίας Καραργύρης

· ΟΦΗ - Πραξιτέλης Βούρος

· Παναθηναϊκός – Αργύρης Καμπετσής

· Παναιτωλικός - Τέλης Καρασαλίδης

· ΠΑΟΚ – Fernando Varela

· ΠΑΣ Γιάννινα - Μανώλης Σάλιακας