Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνς: «Θα ήταν άδικο να αποκλειστούμε, το αγωνιστικό μας πνεύμα ήταν σπουδαίο» (video)

Μαρτίνς: «Θα ήταν άδικο να αποκλειστούμε, το αγωνιστικό μας πνεύμα ήταν σπουδαίο» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/2/2021 03:13
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε ευτυχισμένος για την πρόκριση της ομάδας του, τόνισε πως θα ήταν άδικο οι «ερυθρόλευκοι» να αποκλειστούν με βάση την εικόνα του αγώνα και στάθηκε στο αγωνιστικό πνεύμα και την πίστη των παικτών ως το τελευταίο λεπτό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς στην Cosmote TV:

Για την πρόκριση: «Η γεύση είναι αυτή που αξίζει σε αυτή την περίσταση. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Έχει συμβεί αυτό που είναι δίκαιο να συμβεί και που αξίζαμε. Η διαδρομή μας ως εδώ έχει δείξει πως αυτή η ομάδα μπορούσε να τα καταφέρει. Το 2-0 δεν ήταν δίκαιο, δεν αντικατόπτριζε την εικόνα του ματς. Είχαμε ευκαιρίες, ήμασταν άτυχοι και θα ήταν άδικο να είχαμε αποκλειστεί. Είχαμε μεγάλο αγωνιστικό πνεύμα. Συγχαρητήρια στους παίκτες. Είμαι ευτυχισμένος. Έχει συμβεί αυτό που ήταν δίκαιο να συμβεί. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν ατυχίες αλλά θα ήταν άδικο σήμερα ο Ολυμπιακός να αποκλειστεί»

Για το αν έχει παράπονα για την εικόνα της ομάδας στο πρώτο μέρος: «Δεν είμαι δυσαρεστημένος από το πρώτο μέρος, δεν έχω παράπονο. Μπήκαμε όπως είχαμε σχεδιάσει, πολύ δυνατά, είχαμε δύο ευκαιρίες. Μπήκαμε με αποφασιστικότητας, δείξαμε καλό πρόσωπο και το 2-0 δεν αντικατόπτριζε την εικόνα του αγώνα».

Για τα σημαντικά γκολ του Χασάν στο τέλος: «Το αγωνιστικό μας πνεύμα ήταν σπουδαίο. Η ομάδα το πιστεύει και δεν σταματάει ποτέ ως την τελευταία στιγμή. Δεν κερδίσαμε σήμερα το Γιουρόπα Λιγκ αλλά είμαστε περήφανοι για ότι καταφέρνουμε. Το έχουμε καταφέρει πολλές φορές αυτό, το πιστεύουμε ως το τελευταίο λεπτό. Πιστεύουμε στον Χασάν, όπως και σε όλη την ομάδα».

Για το αν προτιμά κάποιον αντίπαλο στους 16: «Όχι καμία προτίμηση. Προτεραιότητα είναι να ξεκουραστούμε για το ματς της Δευτέρας στο πρωτάθλημα και έπειτα θα μας απασχολήσει η κλήρωση».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.