Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σεβίλλη-Ντόρτμουντ 2-3: «Βασιλιάς» Χάαλαντ της έδωσε το προβάδισμα πρόκρισης (video)

Σεβίλλη-Ντόρτμουντ 2-3: «Βασιλιάς» Χάαλαντ της έδωσε το προβάδισμα πρόκρισης (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
18/2/2021 00:08
Η Ντόρτμουντ με ηγέτη τον Έρλινγκ Χάαλαντ που πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε μία ασίστ επικράτησε με 2-3 στην Ανδαλουσία της Σεβίλλης η οποία όμως με ένα γκολ του Ντε Γιονγκ στο 84' έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης.

Σε ένα πολύ όμορφο ποδοσφαιρικό βράδυ ανάμεσα σε δύο ομάδες που είχαν διάθεση να επιτεθούν και να παίξουν ποδόσφαιρο, η Ντόρτμουντ επικράτησε με 3-2 της Σεβίλλης στην Ισπανία και απέκτησε το πλεονέκτημα για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Η Σεβίλλη ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και μόλις στο 7' πήρε το προβάδισμα όταν ο Σούσο ελίχθηκε ωραία εκτός περιοχής, το σουτ που έκανε κόντραρε στον Χούμελς και κατέληξε στα δίχτυα του Χιτζ. Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη για τους Ανδαλουσιάνους και στο 17' ο Χάαλαντ με μία υπέροχη ενέργεια έδωσε την μπάλα στον Νταχούντ και αυτός με ένα εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα σε ένα σημείο όπου δεν μπορούσε να αντιδράσει ο Μπόνο.

Η γρήγορη ισοφάριση έδωσε ψυχολογία στους «κίτρινους» και οκτώ λεπτά μετά, Σάντσο και Χάαλαντ συνεργάστηκαν υπέροχα και ο Νορβηγός δεν δυσκολεύτηκε με ψύχραιμο πλασέ να ολοκληρώσει την ανατροπή. Το παιχνίδι είχε ωραίο ρυθμό, η Ντόρτμουντ ήταν αυτή που απειλούσε και τελικά στο 44' ο Ρόις έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Χάαλαντ ο οποίος και για άλλη μία φορά στο παιχνίδι έδειξε την εκτελεστική του δεινότητα.

Η Σεβίλλη έδειχνε να μην μπορεί να συνέλθει, ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο ψάχνοντας το γκολ που θα της έδινε περισσότερες ελπίδες αλλά η αντίπαλος της είχε κλείσει σωστά τους χώρους. Το παιχνίδι έδειχνε πως δεν θα έχει κάτι μέχρι τέλος, μία στημένη φάση στο 84' έφερε τον Ντε Γιονγκ σε θέση βολής και ο Ολλανδός διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Το γκολ αυτό είναι που δίνει ένα νέο ενδιαφέρον στην ρεβάνς που είναι άγνωστο σε ποια πόλη θα διεξαχθεί ακόμα. Η Ντόρτμουντ ωστόσο μετά από καιρό έδειξε και πάλι το καλό της πρόσωπο και έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.