Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βύντρα: «Ελπίζω να περάσει η Λεβάντε»

Βύντρα: «Ελπίζω να περάσει η Λεβάντε»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/2/2013 15:10
Ως μία έμπειρη ομάδα στα Κύπελλα Ευρώπης χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Λουκάς Βύντρα κατά την παρουσίαση του στην Λεβάντε, με τον ίδιο ωστόσο να κάνει γνωστή την επιθυμία του να κερδίσει η Ισπανική ομάδα.

Ο Έλληνας αμυντικός μετά το ντεμπούτο του κόντρα στη Μάλαγα, παρουσιάστηκε από την διοίκηση και παρότι θα παρακολουθήσει από την εξέδρα την αναμέτρηση της Πέμπτης με τους «ερυθρόλευκους»,θα έχει εξίσου την ίδια επιθυμία για την νίκη της ομάδας του:

«Ο Ολυμπιακός είναι μια έμπειρη ομάδα στα Κύπελλα Ευρώπης. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, αλλά ελπίζω να περάσουμε εμείς»

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και βρίσκομαι αυτή τη στιγμή εδώ. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας», υποσχέθηκε ο Έλληνας άσος, ενώ ερωτηθείς αν έμεινε ικανοποιημένος από το ντεμπούτο του, απάντησε:

«Δεν θα έλεγα ότι ήταν καλό το ντεμπούτο μου, γιατί χάσαμε από τη Μάλαγα. Σαν πρώτη εντύπωση, είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που έπαιζα στην Ελλάδα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.