Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνς: «Ενήμεροι αυτοί που θα αποχωρήσουν, πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί με τον ΠΑΟΚ»

Μαρτίνς: «Ενήμεροι αυτοί που θα αποχωρήσουν, πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί με τον ΠΑΟΚ»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
25/1/2021 14:57
Ο Πέδρο Μαρτίνς πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (27/1 19:30), μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για τις μεταγραφές αλλά και για το τι χρειάζεται η ομάδα του στα επόμενα παιχνίδια.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο προσεχή ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τόνισε ότι η ομάδα του θα χρειαστεί σταθερότητα, ενώ μίλησε και για τους παίκτες που θα αποχωρήσουν από τον σύλλογο του Πειραιά. Παράλληλα δεν έκανε κάποιο σαφή σχόλιο για την επικείμενη απόκτηση του Παπασταθόπουλου, τονίζοντας ότι η αγορά είναι ανοικτή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για την αναποτελεσματικότητα: «Κόντρα στον Ατρόμητο ήταν σημαντικό να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ, διότι αυτά τα παιχνίδια είναι υψηλών απαιτήσεων και ανά πάσα στιγμή το παιχνίδι μπορεί ή να αλλάξει, είτε από μία στημένη φάση ή από ένα ατομικό λάθος. Στο χθεσινό παιχνίδι δημιουργήσαμε καλές και ποιοτικές ευκαιρίες.

Θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι νωρίτερα, αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Θα πρέπει, λοιπόν, με τον ΠΑΟΚ να είμαστε αποτελεσματικοί. Ήταν θετικό, πάντως, που κάναμε τόσες καλές ευκαιρίες κόντρα στον Ατρόμητο που είναι μία καλή ομάδα που απειλεί τον αντίπαλο. Εμείς δεν του επιτρέψαμε να μας απειλήσει».

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Είναι σημαντικό να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια διότι αποδεικνύουμε πόσο πολύ θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Για εμάς όλα τα παιχνίδια έχουν αξία. Είτε πρόκειται για τον Ατρόμητο, είτε για τον ΠΑΟΚ, είτε για τον Απόλλωνα.

Για τις 92 νίκες με τον Ολυμπιακό:«Το πιο σημαντικό είναι ο σύλλογος να κατακτά τίτλους. Δεν έχουν καμία σημασία τα νούμερα κι οι νίκες, αν δεν συνδυάζονται με την κατάκτηση τίτλων. Για εμάς οι αριθμοί έχουν αξία, αλλά είναι μικρή μπροστά στους τίτλους.

Για τον Ρέαμπτσιουκ και την επικείμενη απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου: «Στη θέση που παίζει ο Όλεγκ χρειαζόμασταν ένα παίκτη με τα δικά του χαρακτηριστικά, καθώς έχουμε πολλά παιχνίδια και θέλουμε δύο παίκτες σε κάθε θέση. Έχουμε πολλά ματς μπροστά μας. Είμαι πολύ χαρούμενος για το πόσο δυνατή είναι η ομάδα μας. Θα σας μιλήσω φιλοσοφικά, η αγορά είναι ανοιχτή και όλα μπορούν να συμβούν.

Για τις αποχωρήσεις: «Έχουν ληφθεί οι αποφάσεις και έχουν ενημερωθεί οι παίκτες που θα αποχωρήσουν. Άλλοι θα μεταγραφούν σε άλλες ομάδες και άλλοι θα δοθούν δανεικοί για να δουλέψουν, να εξελιχθούν, με τη προοπτική να επιστρέψουν στο τέλος της σεζόν. Δεν θα είχα πρόβλημα να σας αναφέρω εγώ τους παίκτες, αλλά προτιμώ να το κάνει ο σύλλογος. Υπάρχουν πιο αρμόδιοι άνθρωποι από εμένα. Οι παίκτες, πάντως, είναι ενήμεροι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.