Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Άλωσε» το «Όλντ Τράφορντ» η Παρί, καρέ Ζιρού στη Σεβίλλη (videos)

Τσάμπιονς Λιγκ: «Άλωσε» το «Όλντ Τράφορντ» η Παρί, καρέ Ζιρού στη Σεβίλλη (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/12/2020 00:02
Η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε με 3-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ» και πλέον οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή μαζί με την Λειψία, η οποία νωρίτερα κέρδισε με 4-3 την Μπασακσεχίρ! Περίπατος με Ζιρού για Τσέλσι στη Σεβίλλη (4-0), τριάρες για Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα και Μπριζ.

Φωτιά πήρε ο 8ος όμιλος μετά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής, με τρεις ομάδες να ισοβαθμούν στην κορυφή με 9 βαθμούς. Η Λειψία με γκολ του Σόρλοθ στο 90+2' πέρασε με 4-3 από την έδρα της Μπασακσεχίρ στην Κωνσταντινούπολη, ενώ λίγη ώρα μετά η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 3-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ» και την έπιασε στην κορυφή.

Μετά από αυτή την εξέλιξη οι Παριζιάνοι είναι το φαβορί για την πρωτιά, αφού ευνοούνται σε ισοβαθμία με τους «κόκκινους διαβόλους» και την τελευταία αγωνιστική παίζουν με την αποκλεισμένη Μπασακσεχίρ. Από την άλλη, το παιχνίδι της Λειψίας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Γερμανία εξελίχθηκε σε τελικό για την πρόκριση, με την ομάδα του Σόλσκιερ να βολεύεται και με ισοπαλία.

Σόου Ζιρού στη Σεβίλλη, με Μπεργκ στο Γιουρόπα Λιγκ η Κράσνονταρ


Η Τσέλσι με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ζιρού, διέλυσε με 4-0 την Σεβίλλη στην Ανδαλουσία και εξασφάλισε την πρωτιά του ομίλου. Ο Γάλλος φορ πέτυχε καρέ τερμάτων, ενώ έγινε ο γηραιότερος παίκτης που σημείωσε χατ-τρικ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, σε ηλικία 34 ετών και 63 ημερών.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Κράσνονταρ με γκολ του Μάρκους Μπεργκ κέρδισε με 1-0 την Ρεν στη Ρωσία και εξασφάλισε την 3η θέση και την έξοδο στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ.

Έφτασε τα 750 γκολ ο Ρονάλντο


Με τον Ρονάλντο να βρίσκει δίχτυα και να φτάνει τα 750 γκολ στην καριέρα του, η Γιουβέντους κέρδισε με 3-0 την Ντιναμό Κιέβου στο Τορίνο, στο πρώτο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ που διευθύνθηκε από γυναίκα διαιτητή (Στεφανί Φραπάρ), και διατηρήθηκε στο -3 από την Μπαρτσελόνα πριν το μεταξύ τους παιχνίδι στο «Καμπ Νου». Οι Καταλανοί χωρίς τον Μέσι στην ενδεκάδα κέρδισαν με το ίδιο σκορ την Φερεντσβάρος στην Βουδαπέστη κι έκαναν ακόμα ένα βήμα για την πρωτιά.

Ζωντανή για την πρόκριση η Μπριζ


Στον 6ο όμιλο, η Ντόρτμουντ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Λάτσιο στο «Βεστφάλεν» και καλείται απλά να μη χάσει την τελευταία αγωνιστική με την Μπριζ για να πάρει την πρόκριση. Οι Βέλγοι μετά την εντυπωσιακή νίκη με 3-0 επί της Ζενίτ στην έδρα τους, έφτασαν τους 7 βαθμούς και παρέμειναν στο κόλπο πρόκρισης. Από την άλλη, η Λάτσιο καλείται απλά να κερδίσει την αδιάφορη βαθμολογικά Ζενίτ την τελευταία αγωνιστική για να βρεθεί στη νοκ-άουτ φάση, κάτι που θα κάνει και σε περίπτωση ήττας αν οι Βέλγοι δεν κερδίσουν την Ντόρτμουντ.

Δείτε τα στιγμιότυπα:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-3:




Σεβίλλη - Τσέλσι 0-4:




Ντόρτμουντ - Λάτσιο 1-1




Μπασακσεχίρ - Λειψία 3-4:




Φερεντσβάρος - Μπαρτσελόνα 0-3:




Γιουβέντους - Ντιναμό Κιέβου 3-0:




Μπριζ - Ζενίτ 3-0:




Κράσνονταρ - Ρεν 3-0:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.