Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Παγωμάρα» στο ΟΑΚΑ

Σούπερ Λιγκ: «Παγωμάρα» στο ΟΑΚΑ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/2/2013 22:26
Δεν τα κατάφερε για ακόμα μία φορά στην έδρα του ο Παναθηναϊκός ο οποίος γνώρισε δίκαια την ήττα με 0-1 από την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ χάρη σε τέρμα του Ντιέ στο 40’.

Οι «πράσινοι» καιγόντουσαν για βαθμούς, ωστόσο η Ξάνθη ξεκίνησε πιο δυνατά στο παιχνίδι, φτάνοντας εύκολα στην αντίπαλη περιοχή, χωρίς ωστόσο να δημιουργεί καλές ευκαιρίες πλην ενός σουτ του Ονουάτσι στο 2’.

Ο Παναθηναϊκός μετά το πέρας του πρώτου δεκαλέπτου βγήκε μπροστά με πρωτεργάτες τους Καζιγιάμα και Σο, ωστόσο αυτοί δεν κατάφεραν να νικήσουν με σουτ τον τερματοφύλακα της Ξάνθης, Λόντιγκιν.

Αφού οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ, η Ξάνθη άρχισε να κλείνει τους κενούς χώρους με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός ο οποίος έπαιζε χωρίς φορ, να έχει πρόβλημα. Έτσι οι φιλοξενούμενοι όσο περνούσαν τα λεπτά είχαν όλο και περισσότερο την κατοχή της μπάλας. Μάλιστα στο 23’ φώναζαν δίκαια για πέναλτι του Καρνέζη πάνω στον Ονουάτσι, ωστόσο ο Κάκος συνέχισε κανονικά το παιχνίδι.

Οι Ακρίτες έλεγχαν τον ρυθμό και τελικώς ο Ντιέ στο 41’ άνοιξε το σκορ με μακρινό σουτ για το 1-0, στέλνοντας την ομάδα του με προβάδισμα στα αποδυτήρια.
Στο δεύτερο μέρος, ο Φάμπρι έριξε στο παιχνίδι τον Εσπάρθα, και ο Παναθηναϊκός ανέκτησε την κατοχή, χωρίς ωστόσο να μπορεί να απειλήσει καθώς έλλειπε η παρουσία επιθετικού.

Τελικώς μετά το 70, οι «πράσινοι» άρχισαν την αντεπίθεση τους, με τον Σο να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 71’ με καρφωτή κεφαλιά, καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει τον Λόντιγκιν ο οποίος απόκρουσε με τα δάχτυλα, ενώ στο 73’ ο εξαιρετικός Εσπράθα σημάδεψε το δοκάρι με κεφαλιά-ψαράκι.

Αυτές ήταν και οι καλύτερες στιγμές του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι καθώς στην συνέχεια δεν κατάφερε να δημιουργήσει παρόμοιες καταστάσει με αποτέλεσμα να γνωρίσει δίκαια την ήττα.

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Σεϊταρίδης (69’ Κάιπερ), Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρίνος, Βιτόλο, Σο, Μαυρίας (55’Φουρλάνος), Καζιγιάμα (46’ Εσπάρθα), Σισοκό, Ζέκα


Ξάνθη: Λόντιγκιν, Μάρτινς, Μάνταλος, Σμιθ (61’ Σολτάνι), Κομεσίδης, Βάλλας, Γούτας, Μαρίν, Ντάνι (64’ Βασιλακάκης), Ντιέ, Ονουάτσι (77’ Μαρσελίνιο).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.