Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Έστειλε μήνυμα στη Γιουνάιτεντ ο Ρονάλντο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Έστειλε μήνυμα στη Γιουνάιτεντ ο Ρονάλντο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/2/2013 03:40
Τρόμαξε κόσμο ο Κριστάνο Ρονάλντο ο οποίος πετυχαίνοντας χατ-τρικ μέσα σε 33 λεπτά, έδωσε την νίκη στην Ρεάλ Μαδρίτης με το ευρύ 4-1 απέναντι στην Σεβίλη, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στην πρώην, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει του αγώνα της Τετάρτης για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πορτογάλος άσος ήταν ο απολυτός πρωταγωνιστικής στην νίκη των «μερέγχες», σημειώνοντας το 20ο του χατ-τρικ του με την φανέλα της ομάδας. Το σκορ άνοιξε στο 18’ ο Καρίμ Μπενζεμά, με τον Κριστιάνο να παίρνει την σκυτάλη για το 2-0 στο 26', ενώ στο δεύτερο μέρος παραβίασε ακόμα δύο φορές την εστία του Μπέτο με τέρματα στο 46’ και στο 59’.

Ο Ιγκουαίν στο 66’ άφησε με δέκα την «βασίλισσα», ωστόσο τα πράγματα είχαν ήδη κριθεί, με τον Μανού απλώς να πετυχαίνει το γκολ της τιμής για τη Σεβίλλη στο 87’.

Έχασε η Λεβάντε πριν από τον Ολυμπιακό, νίκες για Βαλβέρδε και Αλκαράθ»


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Έστειλε μήνυμα στη Γιουνάιτεντ ο Ρονάλντο
Δεν στέφτηκε με επιτυχία το ντεμπούτο του Λουκά Βύντρα στη Λεβάντε, καθώς η Μάλαγα «άλωσε» το «Θιουτάτ δε Βαλένθια» με 2-1, λίγες μέρες πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Οι γηπεδούχοι άφησαν την Μάλαγα να κάνει το παιχνίδι της, ωστόσο αυτοί ήταν που άνοιξαν πρώτοι το σκορ χάρη σε πέναλτι του Μπαρκέρο στο 27’. Παρόλα αυτά ο Ίσκο απάντησε με νέο πέναλτι για το 1-1 στο 37’, ενώ ο ίδιος με γκολ στις αρχές του δευτέρου μέρους ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Η Λεβάντε περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, κοιτάζοντας κυρίως να χτυπήσει με τα γρήγορα πόδια του Ομπαφέμι Μάρτινς στις αντεπιθέσεις, ωστόσο δεν κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι και τελικώς γνώρισε δίκαια την εντός έδρας ήττα.

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Έστειλε μήνυμα στη Γιουνάιτεντ ο Ρονάλντο
Από την άλλη, νέα επιτυχία για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, με τη Βαλένθια να παίρνει την εκτός έδρας νίκη με 1-0 απέναντι στη Θέλτα χάρη σε γκολ του Νέλσον Βαλδές στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Οι «νυχτερίδες» ήταν καλύτερες, με τον Ραμί να σημαδεύει το δοκάρι, ενώ ο Σολδάδο βρέθηκε πολύ κοντά στο γκολ και τελικώς λίγο πριν την λήξη, ο Βαλδές έδωσε στην λύση λυτρώνοντας την ομάδα του.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Γρανάδα του Αλκαράθ πήρε μεγάλη νίκη με 3-0 στην έδρα της Λα Κορούνια, ενώ Μαγιόρκα και Οσασούνα ήρθαν ισόπαλες με 1-1.

Τα αποτελέσματα


Σάββατο

Μαγιόρκα - Οσασούνα 1-1

Θέλτα - Βαλένθια 0-1

Λεβάντε - Μάλαγα 1-2

Ντεπορτίβο - Γρανάδα 0-3

Ρεάλ - Σεβίλλη 4-1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.