Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαντσίνι: «Έχουμε 10 τοις εκατό πιθανότητες για τον τίτλο»

Μαντσίνι: «Έχουμε 10 τοις εκατό πιθανότητες για τον τίτλο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/2/2013 03:13
10% πιθανότητες για να πάρει τον τίτλο έχει πλέον η Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με δηλώσεις του Ρομπέρτο Μαντσίνι ύστερα από την ήττα της ομάδας του απέναντι στη Σαουθάμπτον με 3-1.

Οι «πολίτες» πραγματοποίησαν μία από τις χειρότερες εμφανίσεις τους τη φετινή σεζόν, με τα δύο γκολ να σημειώνονται από δικά της τραγικά λάθη, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να βρεθεί με 12 βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση εάν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κερδίσει τη Κυριακή την Έβερτον.

«Έχουμε μάλλον 10% πιθανότατες για τον τίτλο. Είμαι απογοητευμένος από την εμφάνιση μας. Αξίζανε την νίκη» δήλωσε ο Μαντσίνι στο ESPN και συνέχισε: «Είναι πολύ δύσκολο πλέον να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Συνήθως είμαι αισιόδοξος και θέλω να είμαι αυτή την στιγμή όμως πλέον τα πράγματα δεν είναι εύκολα».

«Δεν παίξαμε καλά. Δεχθήκαμε ένα γκολ με τέτοιο τρόπο που δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου, ωστόσο πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παρά να δώσουμε συγχαρητήρια στη Σαουθάμπτον. Κάναμε δύο απίστευτα λάθη. Η εμφάνιση μας ήταν πραγματικά πολύ άσχημη. Παίζαμε το παιχνίδι μόλις με 2 ή και 3 παίκτες. Τρεις εναντίων ένδεκα ήταν κάτι ιδιαίτερα δύσκολα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.