Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Δώρο... τίτλου στη Γιουνάιτεντ από τη συμπολίτισσα

Πρέμιερ Λιγκ: Δώρο... τίτλου στη Γιουνάιτεντ από τη συμπολίτισσα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/2/2013 03:01
Τον τίτλο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως κάνει δώρο η συμπολίτισσα Σιτι, καθώς οι «πολίτες» ηττήθηκαν με 3-1 από την Σαουθάμπτον και κινδυνεύουν έτσι να βρεθούν στο -12 από την πρώτη θέση σε περίπτωση που η Γιουνάιτεντ κερδίσει τη Κυριακή την Έβερτον.

Ονειρικό ξεκίνημα στο παιχνίδι για τη Σαουθάμπτον η οποία μόλις στο 7ο λεπτό άνοιξε το σκορ, με τον Ροντρίγκιεζ να κάνει το 1-0. Η Μάντσεστερ Σίτι έδειχνε μουδιασμένη και τελικώς πριν προλάβει να αντιδράσει, δέχτηκε και δεύτερο στο 22’, όταν και ο Χαρτ δεν κατάφερε να αποκρούσει το σουτ του Λάμπερτ, με αποτέλεσμα ο Ντέιβις να πάρει το ριμπάουντ και με προβολή να κάνει το 2-0.

Η Σίτι κατάφερε να μειώσει στο 39’ ύστερα από αντεπίθεση με τον Τζέκο, ωστόσο ένα αυτογκόλ του Μπάρι στις αρχές του δεύτερου μέρους έδωσε ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων για τους γηπεδούχους. Οι «πολίτες» έδειχναν αγνώριστοι για άλλη μία φορά σε σχέση με την ομάδα που πήρε τον τίτλο πέρσι, και εκτός μία καλή στιγμή του Αγκουέρο στο 55’, δεν κατάφεραν να μπουν ποτέ ξανά στο παιχνίδι.

Νίκες για Τσέλσι, Άρσεναλ


Πρέμιερ Λιγκ: Δώρο... τίτλου στη Γιουνάιτεντ από τη συμπολίτισσα
Επιστροφή στις νίκες για την Τσέλσι η οποία επικράτησε με σκορ 4-1 της Γουίγκαν, έχοντας την υπεροχή σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Οι πρωταθλητές Ευρώπης έδειξαν διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, ανοίγοντας σχετικά νωρίς στο σκορ με τον Ραμίρεζ στο 23’.

Ο Αζάρ στο 57’ έκανε το 2-0, ωστόσο ο Μαλόνι απάντησε άμεσα για την Γουίγκαν μειώνοντας σε 2-1. Το άγχος ήταν εμφανές στους γηπεδούχους οι οποίοι δεν μπορούσαν να πετύχουν κάποιο γρήγορο γκολ ώστε να ξαναπάρουν ασφαλές προβάδισμα, ωστόσο τρία λεπτά πριν το φινάλε ο Λάμπαρντ με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 3-1, σφραγίζοντας το παιχνίδι.

Τελικώς στις καθυστερήσεις ο Μαρίν διαμόρφωσε το τελικό 4-1, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Τσέλσι.

Πρέμιερ Λιγκ: Δώρο... τίτλου στη Γιουνάιτεντ από τη συμπολίτισσα
Νίκη πήρε και η Άρσεναλ η οποία αγχώθηκε μεν, ωστόσο τελικώς έκαμψε την αντίσταση της Σάντερλαντ στο «Στάδιο του Φωτός» με το τελικό 1-0. Οι «κανονιέρηδες» μπήκαν καλύτερα στο γήπεδο, έχοντας την υπεροχή η οποία και μετουσιώθηκε σε γκολ στο 33’ χάρη σε τέρμα του Καθόρλα.

Ωστόσο στο δεύτερο μέρος ο τραυματισμός του Γουίλσιρ στο 51’ και η αποβολή του Τζένκινσον στο 62’ άλλαξαν τα δεδομένα για την Άρσεναλ, καθώς μετά το δοκάρι του Γουόλκοτ, η Σάντερλαντ κέρδισε χώρο, πιέζοντας ασφυχτικά για την ισοφάριση η οποία όμως δεν ήρθε ποτέ καθώς ο Σέζνι απομάκρυνε οποιονδήποτε κίνδυνο, διατηρώντας το τελικό 1-0 υπέρ των Λονδρέζων.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Σουόνσι επέστρεψε στις νίκες με το επιβλητικό 4-1 απέναντι στη ΚΠΡ με δύο γκολ του Μίτσου, η Στόουκ κέρδισε με 2-1 τη Ρέντινγκ, ενώ Νόριτς και Φούλαμ έμειναν στο 0-0.

Τα αποτελέσματα


Σάββατο

Τότεναμ - Νιούκαστλ 2-1

Τσέλσι - Γουίγκαν 4-1

Νόριτς - Φούλαμ 0-0

Στόουκ - Ρέντινγκ 2-1

Σάντερλαντ - Άρσεναλ 0-1

Σουόνσι - ΚΠΡ 4-1

Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σίτι 3-1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.