Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Νίκη αλλά όχι και χαμόγελα στον Παναθηναϊκό

Κύπελλο Ελλάδας: Νίκη αλλά όχι και χαμόγελα στον Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/1/2013 22:30
Με νίκη συνδύασε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Φάμπρι, με τους «πράσινους» να επικράτησαν με 2-1, υπέρ του Πλατανιά στο ΟΑΚΑ, παίρνοντας ένα ελαφρύ προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού της Κρήτης. Σο στο 16’ και Τοτσέ στο 65’ άνοιξαν το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Ναζλίδη να μειώνει με πέναλτι στο 82’. Αποδοκιμασίες από τους περίπου 1500 οπαδούς στο τέλος της αναμέτρησης.

Με 4-2-3-1 και τον Τοτσέ στην κορυφή επέλεξε να παρατάξει την ομάδα του ο Ισπανός τεχνικός, ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να φανεί απειλητικός στα πρώτα λεπτά και η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε από τον Πλατανιά, με τον Μαραγκουδάκη να αστοχεί στο 13’ ύστερα από αντεπίθεση. Ο ρυθμός δεν άλλαξε στην συνέχεια, με τους γηπεδούχους να είχαν «φλύαρη» κατοχή, ωστόσο στάθηκαν τυχεροί μιας και προηγήθηκαν με στημένη φάση στο 16’. Ο Σειταρίδης εκτέλεσε φάουλ, και ο Σο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0

Τίποτα το συγκλονιστικό στα επόμενα λεπτά όσπου στο 39' οι γηπεδούχοι φώναζαν δίκαια για πέναλτι σε ανατροπή του Σειταρίδη εντός της περιοχής στο 39’, ενώ Τοτσέ και Σισοκό στην συνέχεια είχαν καλές ευκαιρίες για να διπλασιάσουν το σκορ πριν την λήξη του ημιχρόνου.

Πιο γρήγορος ρυθμός στο δεύτερο αλλά χωρίς πολλές ευκαιρίες, με τον Πλατανιά να χάνει την πρώτη καλή στιγμή στο 55’ με κεφαλιά του Ναζλίδη, με τον Καρνέζη να λέει όχι στον Έλληνα άσο. Τελικώς 10 λεπτά μετά, ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ντόε και με σουτ του Τοτσέ στην κίνηση διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι θα πάρουν την νίκη με 2-0, ο Πίντο ανέτρεψε τον Ναζλίδη στο 82’ με τον ίδιο να ευστοχεί από την άσπρη βούλα, δίνοντας έτσι αρκετές ελπίδες στον Πλατανιά για τον επαναληπτικό στην Κρήτη.

Οι συνθέσεις


Παναθηναϊκός (Φάμπρι): Καρνέζης, Σειταρίδης, Πίντο, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Σο, Βιτόλο, Μπαρμπαρούσης(56’Κουίνσι), Σισοκό, Μαυρίας, Τοτσέ(80’ Φορναρόλι)

Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Λαζαρίδης, Αργυρόπουλος, Κουρτεσιώτης, Κανακούδης, Ναζλίδης, Μαραγκουδάκης, Αγκιλέρα(26’ Γκονζάλες), Κάλαταιτζιτς, Μιρτσέτα(86’ Δέντσας), Ντόε, Τετέ.

Κύπελλο Ελλάδας: Νίκη αλλά όχι και χαμόγελα στον Παναθηναϊκό
Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας ο Αστέρας Τρίπολης πήρε ελαφρύ προβάδισμα, μιας και έφυγε με 1-1 από την έδρα του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Γιενγκά άνοιξε το σκορ με πέναλτι για τους γηπεδούχους στο 15’, με τον Καλαντζή να ισοφαρίζει στο 70’ με προβολή ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ράγιος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.