Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γρανάδα - ΠΑΟΚ: Μπορούσε και τη νίκη ο «Δικέφαλος του Βορρά» (video)

Γρανάδα - ΠΑΟΚ: Μπορούσε και τη νίκη ο «Δικέφαλος του Βορρά» (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
29/10/2020 23:54
Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από τη Γρανάδα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τους Ανδαλουσιανούς στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, όμως περιορίστηκε στη «λευκή» ισοπαλία (0-0).

Με αυτόν το βαθμό οι Θεσσαλονικείς έχουν δύο μετά από δύο ματς και βρίσκονται στην τρίτη θέση του γκρουπ τους, καθώς στην κορυφή είναι οι Ισπανοί με τέσσερις, ενώ δεύτερη ανέβηκε η Αϊντχόφεν που πέρασε νικηφόρα από τη Λευκωσία, νικώντας 2-1 την Ομόνοια. Οι πρωταθλητές Κύπρου έμειναν ουραγοί μ' έναν βαθμό.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, από την αρχή φάνηκε ότι ο Αμπέλ Φερέιρα είχε διαβάσει πολύ καλά τον τρόπο ανάπτυξης της αντιπάλου του ΠΑΟΚ και την εξουδετέρωσε πολύ εύκολα.

Στο 28' μάλιστα ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε δοκάρι μετά από προσπάθεια του Σβαμπ, ενώ οι γηπεδούχοι δεν έγιναν απειλητική σε καμία περίπτωση.

Στην επανάληψη το παιχνίδι παρέμεινε το ίδιο ανιαρό, με τη Γρανάδα να θέλει αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στο τέρμα του Ζίφκοβιτς, εκτός από μία κεφαλιά του Γκοναλόν την οποία απέκρουσε ο Σέρβος γκολκίπερ.

Προς το τέλος ο ΠΑΟΚ δημιούργησε υποψία ευκαιριών με σουτ του Ζίφκοβιτς και του Σβιντέρσκι που δεν ανησύχησαν πάντως σοβαρά τον πορτιέρο Ρούι Σίλβα.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σβαμπ δέχτηκε μαρκάρισμα μέσα από την περιοχή από τον Χέρμαν Σάντσεθ, όμως ο Πορτογάλος ρέφερι Μαρτίνς δεν έδειξε την άσπρη βούλα. Δεν άλλαξε κάτι στο φινάλε και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα στο παρακάτω video:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.