Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Άνετη νίκη για ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Άνετη νίκη για ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/2/2013 19:11
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 9’ απέναντι στον ΟΦΗ, ωστόσο είχε τον τρόπο να απαντήσει γυρίζοντας το παιχνίδι χάρη στα τέρματα των Αθανασιάδη (38΄), και Κατσικά (45’), ενώ ο Λόρενς ο οποίος δημιούργησε και τα δύο γκολ, διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 48’.

Τα υπόλοιπα λεπτά κύλησαν ήρεμα, με τον ΟΦΗ να μην μπορούσε να αντιδράσει και το τελικό σκορ κρίνεται δίκαιο.

Το ματς:


Καλύτερα πατούσε στα πρώτα λεπτά ο ΠΑΟΚ ο οποίος είχε κατοχή και έψαχνε τον τρόπο να σπάσει την άμυνα των Κρητικών. Ωστόσο τελικώς ο ΟΦΗ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό ύστερα από φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων. Αρχικώς ο Ιτάνζ κέρδισε σε τετ-α-τετ τον Κουτσιανικούλη, ωστόσο στην συνέχεια ο Μπούρμπος έκανε την σέντρα και ο Περογαμβράκης με κεφαλιά έκανε το 0-1, παγώνοντας την «Τούμπα».

Οι γηπεδούχοι παρόλα αυτά δεν το έβαλαν κάτω και πάλεψαν για την ισοφάριση, με τον Αθανασιάδη να αστοχεί σε τετ-α-τετ στο 15’, ωστόσο ο ίδιος στο 38’ κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση. Ο Λόρενς αρχικά πέρασε τον Ιωαννίδη και σέντραρε στην περιοχή στοχεύοντας το δοκάρι της εστίας του ΟΦΗ, ωστόσο ο Έλληνας άσος ακολούθησε την φάση και με προβολή έκανε το 1-1.

Ο ΠΑΟΚ έδειχνε πιο απειλητικός και τελικός λίγο πριν το ημίχρονο πήρε κεφάλι στο σκορ, με τον Κατσικά να κάνει το 2-1 ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Λόρενς, με τους Κρητικούς να είχαν περιοριστεί σε παθητικό ρόλο μετά το 0-1.

Όπως τελείωσε το πρώτο μέρος, έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο, με τον Λόρενς να εκμεταλλεύεται το λάθος του Κουρδάκη, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1, δίνοντας έτσι σημαντικό πλεονέκτημα στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα ένα λεπτό νωρίτερα ο ίδιος είχε απειλήσει τον ΟΦΗ, ωστόσο το σουτ του κόντραρε πάνω στον Κουρδάκη.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έδειχναν ότι μπορούσαν να αντιδράσουν, με τον ΠΑΟΚ να έχει τον έλεγχο , χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 62’ με απευθείας φάουλ του Λίνο ο οποίος έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Αγριμάκη.

Ίδια η εικόνα στη συνέχεια, με τον ΠΑΟΚ να είχε ολοκληρωτική κατοχή της μπάλας, χωρίς ωστόσο να απειλεί ουσιαστικά για 4ο γκολ, με τον ΟΦΗ να βγαίνει στην αντεπίθεση στα τελευταία λεπτά, έχοντας δύο καλές στιγμές με τους Παπαδόπουλο και Παπάζογλου, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.