Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α': Σε καραντίνα η Νάπολι, στον «αέρα» το ντέρμπι με την Γιουβέντους

Σέριε Α': Σε καραντίνα η Νάπολι, στον «αέρα» το ντέρμπι με την Γιουβέντους

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
3/10/2020 22:29
Η Νάπολι έχει ήδη τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα στην ομάδα της, δύο ποδοσφαιριστές και ένας στο προπονητικό τιμ και οι τοπικές αρχές της απαγόρευσαν να ταξιδέψει για το ντέρμπι με την Γιουβέντους στο Τορίνο. Στον «αέρα« το παιχνίδι που πάει προς αναβολή.

Η νίκη της Νάπολι επί της Τζένοα (6-0) την προηγούμενη αγωνιστική μπορεί να σκόρπισε χαμόγελα στο στρατόπεδο των «παρτενοπέι» τα οποία όμως κόπηκαν όταν 17 παίκτες των φιλοξενούμενων βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Άπαντες στην ομάδα του Νότου υποβλήθηκαν σε τεστ, από τα οποία προέκυψαν τρία κρούσματα, ο Πιοτρ Ζιελίνσκι, ο Ελίφ Ελμάς και ένας βοηθός του Γκατούζο, ο Τζιαντομένικο Κόστι.

Έτσι οι τοπικές αρχές δεν επιτρέπουν στη Νάπολι να ταξιδέψει στο Τορίνο για το παιχνίδι με την Γιουβέντους, με την Σέριε Α΄όμως να εφαρμόζει το πρωτόκολλο της UEFA που επισημαίνει ότι αν μία ομάδα έχει 13 διαθέσιμους παίκτες,με έναν τερματοφύλακα μέσα σε αυτούς, οφείλει να αγωνιστεί.

Η αναμέτρηση βέβαια δεν έχει αναβληθεί ακόμα επίσημα, από τη στιγμή όμως που δεν είναι στο χέρι της Νάπολι να ταξιδέψει η κατάσταση είναι ρευστή. Η Γιουβέντους πάντως με ανακοίνωση της τόνισε ότι θα βρεθεί κανονικά στο γήπεδο όποια και αν είναι η εξέλιξη, εκτός βέβαια αν υπάρχει επίσημη αναβολή από την Λίγκα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.