Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Σάουθγκειτ «έκοψε» τον Μαγκουάιρ από την Εθνική Αγγλίας μετά την ποινή φυλάκισης

Ο Σάουθγκειτ «έκοψε» τον Μαγκουάιρ από την Εθνική Αγγλίας μετά την ποινή φυλάκισης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/8/2020 22:35
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκειτ απέσυρε τον Χάρι Μαγκουάιρ από την αποστολή των «τριών λιονταριών» μετά την ποινή φυλάκισης με αναστολή που επιβλήθηκε στον Άγγλο στόπερ από το τριμελές Πλημμελειοδικείο Σύρου.

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, κρίθηκε ένοχος για επίθεση, αντίσταση στις Αρχές κατά την σύλληψή του στην Μύκονο και επαναλαμβανόμενες απόπειρες δωροδοκίας. Το τριμελές Πλημμελειοδικείο Σύρου επέβαλλε ποινή φυλάκισης 21 μηνών και 10 ημερών με αναστολή στον Άγγλο στόπερ, στον οποίο αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Αγγλίας απέσυρε το όνομα του Χάρι Μαγκουάιρ από την αποστολή των «τριών λιονταριών» για τα παιχνίδια του Nations League με Ισλανδία και Δανία τον Σεπτέμβριο.

Η δήλωση του Σάουθγκέιτ:

Υπό το φως των εξελίξεων του απογεύματος, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι απέσυρα από τον Χάρι Μαγκουάιρ από την ομάδα της Αγγλίας για τους αγώνες εναντίον της Ισλανδίας και της Δανίας.

Όπως είπα νωρίτερα σήμερα, διατηρούσα το δικαίωμα να επανεξετάσω την κατάσταση. Έχοντας μιλήσει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον παίκτη, έχω λάβει αυτήν την απόφαση προς το συμφέρον όλων των κομμάτων και λαμβάνοντας υπόψη τον αντίκτυπο στις προετοιμασίες μας για την επόμενη εβδομάδα

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.