Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μεγάλες νίκες για Ισπανία, Αγγλία και Γερμανία

Μεγάλες νίκες για Ισπανία, Αγγλία και Γερμανία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/2/2013 02:39
Μπορεί στο «Καραϊσκάκη» το θέαμα να μην ήταν αυτό που περίμενε ο κόσμος, ωστόσο στον υπόλοιπο κόσμο το θέαμα ήταν εντυπωσιακό με αρκετά ζευγάρια να θυμίζουν μονομαχίες από τελικές φάσεις Γιούρο και Μουντιάλ.

Σε αγώνα που διεξήχθει στο Κατάρ, η Ισπανία επικράτησε με 3-1 απέναντι στην Ουρουγουάη, σε μία άτυπη αναμέτρηση μεταξύ της καλύτερης ομάδας της Ευρώπης και αυτής της Ν. Αμερικής, καθώς οι φούριας ρόχας» είναι κάτοχοι του Γιούρο, ενώ η «σελέστε» κάτοχος του Κόπα Αμέρικα αντίστοιχα.

Ο Φάμπρεγκας άνοιξε το σκορ στο 16’ για την Ισπανία, με τον Ροντρίγκιεζ να απαντάει στο 32’ για την ισοφάριση. Ωστόσο στο δεύτερο μέρος ανέλαβε ο Πέντρο, με τον άσο της Μπαρτσελόνα να πετυχαίνει δύο προσωπικά τέρματα στο 51’ και στο 74’, δίνοντας την νίκη στην ομάδα του.

Μεγάλες νίκες για Ισπανία, Αγγλία και Γερμανία
Σπουδαία νίκη απέναντι στην Βραζιλία πήρε η Αγγλία η οποία επικράτησε με 2-1 σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Γουέμπλει για τον εορτασμό των 150 χρόνων από την ίδρυση της FA.

Με τον Γουίλσιρ να πραγματοποιεί εξαιρετικό παιχνίδι και τους Ρούνει και Λάμπαρντ εκτελεστές, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κερδίσουν τη «Σελεσάο» η οποία το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Φρέντ στο 48’.

Το «Σταντ ντε Φρανς» της Γαλλίας άλωσε με 2-1 η Γερμανία, παίρνοντας άτυπη εκδίκηση από την νίκη των «τρικολόρ» πριν έναν χρόνο στη Βρέμη με το ίδιο σκορ. Ο Βαλμπουενά στο 44’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ωστόσο τα «πάντσερ» ανέβασαν ρυθμό στο δεύτερο μέρος και με γκολ των Μίλερ (51’) και Κεντίρα (74’) γύρισαν το παιχνίδι, παίρνοντας μία μεγάλη νίκη γοήτρου.

Στα άλλα μεγάλα παιχνίδια, Ολλανδία και Ιταλία ήρθαν ισόπαλες με 1-1, η Αργεντινή κέρδισε εκτός την Σουηδία με 3-2, ενώ με το ίδιο σκορ ηττήθηκε η Πορτογαλία απέναντι στον Ισημερινό.
Τέλος η αντίπαλη της εθνικής Ελλάδας, Βοσνία επικράτησε με 3-0 την Σλοβενία.

Τα αποτελέσματα


Ιαπωνία-Λετονία 3-0

Αζερμπαϊτζάν-Λιχτενστάιν 1-0

Κροατία-Νότιος Κορέα 4-0

Μολδαβία-Καζακστάν 1-3

Κύπρος-Σερβία 1-3

Ουγγαρία-Λευκορωσία 1-1

Χιλή-Αίγυπτος 2-1

Νορβηγία-Ουκρανία 0-2

Σλοβενία-Βοσνία 0-3

Αλβανία-Γεωργία 1-2

Ισπανία-Ουρουγουάη 3-1

Ισραήλ-Φινλανδία 2-1

Τουρκία-Τσεχία 0-2

Σκόπια-Δανία 3-0

Μάλτα-Βόρειος Ιρλανδία 0-0

Αγγλία-Βραζιλία 2-1

Ελλάδα-Ελβετία 0-0

Ισλανδία-Ρωσία 0-2

Ολλανδία-Ιταλία 1-1

Σουηδία-Αργεντινή 2-3

Βέλγιο-Σλοβακία 2-1

Ιρλανδία-Πολωνία 2-0

Ρουμανία-Αυστραλία 3-2

Σκωτία-Εσθονία 1-0

Ουαλία-Αυστρία 2-1

Γαλλία-Γερμανία 1-2

Πορτογαλία-Ισημερινός 2-3

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.