Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ο Βαράν με δύο «δώρα» έστειλε τη Σίτι στους «8» (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Ο Βαράν με δύο «δώρα» έστειλε τη Σίτι στους «8» (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
7/8/2020 23:59
Η Μάντσεστερ Σίτι εκμεταλλεύτηκε τις γκάφες του Βαράν και νίκησε 2-1 τη Ρεάλ Μαδρίτης, στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, παίρνοντας την πρόκριση για το Final 8 που θα διεξαχθεί στη Λισαβόνα.

Οι «πολίτες» δεν εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους, αλλά δεν άφησαν ανεκμετάλλευτα τα λάθη του Γάλλου κεντρικού αμυντικού της «Βασίλισσας» και πήραν το εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στην πορτογαλική πρωτεύουσα. Εκεί θα αντιμετωπίσουν τη Λυών σε μονό προημιτελικό, αφού οι Γάλλοι έκαναν την έκπληξη αφήνοντας εκτός συνέχειας τη Γιουβέντους.

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, ο Βαράν έκανε το πρώτο τραγικό λάθος του στον αγώνα, καθώς ρίσκαρε μέσα στην περιοχή, έχασε την μπάλα από τον Γκάμπριελ Ζεσούς και ο Βραζιλιάνος την έδωσε στον αμαρκάριστο Στέρλινγκ ο οποίος από κοντά άνοιξε το σκορ.

Η απουσία του Σέρχιο Ράμος στο κέντρο της άμυνας των πρωταθλητών Ισπανίας ήταν αισθητή, αφού ο Βαράν με τον Μιλιτάο δεν ενέπνεαν καμία εμπιστοσύνη. Το δεύτερο μέρος κυλούσε σε... τεντωμένο σκοινί κι όλα έδειχναν ότι η αγωνία θα υπήρχε μέχρι το τέλος, αφού μ' ένα γκολ η Ρεάλ θα μπορούσε να στείλει το παιχνίδι στην παράταση.

Τα πάντα όμως κρίθηκαν στο 68' με τον αρνητικό πρωταγωνιστή να είναι ξανά ο ίδιος. Ο Βαράν έκανε μία τραγική εκτίμηση σε μία ανύποπτη φάση και γύρισε άσχημα την μπάλα με το κεφάλι προς τον Κουρτουά. Ο Ζεσούς ήταν ξανά σε επίκαιρη θέση και μ' ένα πλασέ από πλάγια θέση πέτυχε το 2-1.

Πλέον οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν δεν είχαν κουράγιο να ανατρέψουν την κατάσταση κι αποδέχτηκαν τη μοίρα τους, μένοντας εκτός συνέχειας κι εκτός του Final 8.

Στον αντίποδα η Σίτι θα συνεχίσει έχοντας αντίπαλο τη Λυών στα προημιτελικά, σ' ένα θεωρητικά εύκολο ματσάρισμα, αν και λόγω του μονού αγώνα που θα διεξαχθεί στη Λισαβόνα, καμία ομάδα δεν μπορεί να νιώθει σίγουρη.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.