Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Έμεινε στην κατηγορία η Βέρντερ μετά από εντυπωσιακό φινάλε! (video)

Μπουντεσλίγκα: Έμεινε στην κατηγορία η Βέρντερ μετά από εντυπωσιακό φινάλε! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/7/2020 00:41
Την παραμονή της στην Μπουντεσλίγκα εξασφάλισε η Βέρντερ Βρέμης μετά το ισόπαλο 2-2 με την Χάιντενχαιμ εκτός έδρας. Συγκλονιστικό φινάλε στο δεύτερο μπαράζ με τρία γκολ μετά το 84’.

Η Βέρντερ Βρέμης κινδύνευε με τον πρώτο της υποβιβασμό μετά από 40 χρόνια, ωστόσο εν τέλει κατάφερε να μείνει στην Μπουντεσλίγκα. Οι «πράσινοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με την μαχητική Χάιντενχαιμ εκτός έδρας και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα μπαράζ, «σφράγισαν» την παραμονή.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την Βέρντερ Βρέμης, αφού στο 3’ πήρε το προβάδισμα με ένα τρομερό αυτογκόλ του Τόερκάουφ, ο οποίος «έσκαψε» τη μπάλα πάνω από τον γκολκίπερ της ομάδας του και την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1. Το γκολ έδωσε ψυχολογία στην Βέρντερ, η οποία έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο γρήγορο γκολ σε δύο περιπτώσεις, η πρώτη στο 8ο λεπτό με μακρινό σουτ του Ρασίτσα, αλλά η δεύτερη στο 9’ με κοντινή κεφαλιά του Κλάασεν, αλλά ο Μίλερ πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις.

Η Χάιντενχάιμ δεν είχε τελική στο πρώτο μέρος αλλά στην επανάληψη μπήκε αποφασισμένη να γυρίσει το ματς. Στο 47’ ο Ζίμερ αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 48’ η κοντινή κεφαλιά του Ότο πέρασε δίπλα από τα δοκάρια. Στο 59’ ο Σάρτζεν είχε χαμένο τετ-α-τετ για να κάνει το 0-2 για τη Βέρντερ και το παιχνίδι άναψε ξανά στα τελευταία λεπτά. Στο 85’ ο Μορ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με μακρινό σουτ, και ο Κλάιντιστ από κοντά ισοφάρισε σε 1-1 αποκτώντας ελπίδες για την άνοδο.

Οι γηπεδούχοι τα έπαιξαν όλα για όλα στα τελευταία λεπτά, αλλά στο 90+4’ η Βέρντερ έφυγε στην αντεπίθεση και έκανε το 1-2 με τον Αουγκούστινσον «σφραγίζοντας» την παραμονή. Αυτό πάντως δεν ήταν το τελικό σκορ, αφού στο 90+’6 ο Γκεμπρεσελασιέ υπέπεσε σε ανόητο πέναλτι και ο Κλάιντιστ με εύστοχη εκτέλεση διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Δείτε τις φάσεις και τα γκολ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.